StoryEditor

V Bratislave otvorili technologické bistro Bite&Byte

28.08.2021, 11:20
Autor:
redred
Okrem reštaurácie ponúka aj coworkingové priestory.

Na začiatku vytvorili mobilnú aplikáciu a potom celý reštauračný systém. Spojenie moderných technológií a gastronómie na Slovensku predstavilo holistické bistro Bite&Byte, ktoré sídli v Bratislave. Za novým konceptom, ktorý vznikol počas pandémie, stoja podnikatelia Filip Štefanička a Samuel Pokorný.  

V Bite&Byte je transparentnosť v stravovaní kľúčová. V aplikácii, pomocou ktorej bistro funguje, vidia zákazníci kompletné zloženie jedál a nápojov. Zároveň si môžu pridať alebo vymazať rôzne ingrediencie, vybrať stôl a obsluhu, objednať si, zaplatiť a napísať spätnú väzbu. Celý proces tak majú vo svojich rukách.

Treba klientovi zobraziť všetko, čo je v jedlách použité až na úroveň korenia a prísad, pretože aj tie dokážu spôsobiť nepríjemnosti,zhodujú sa Filip Štefanička a Samuel Pokorný. My sme si vytvorili databázu cez 1000 surovín, evidujeme 25 nutričných údajov, 5 intolerancií, 6 stravovacích preferencií a iných vzájomných závislostí. Následne sa všetko prepočítava a hodnoty sa zobrazujú klientom. Na to je potrebné mať dáta a aj systém, ktorý to dokáže.

Bite&

​V aplikácii je momentálne prihlásených už viac ako 3500 osôb a nové profily neustále pribúdajú. Prioritou podľa podnikateľov bolo, aby aplikácia bola jednoduchá a používateľsky intuitívna. Snažili sme sa ju navrhnúť tak, aby bol celý proces čo najrýchlejší. Okrem aplikácie pre klienta máme aj internú aplikáciu a naša obsluha nosí inteligentné hodinky, kde im chodia notifikácie či je potrebné jedlo vyzdvihnúť, alebo si nejaký stôl vyžiadal asistenciu," uvádzajú majitelia. 

V bistre si môže zákazník objednať aj bez aplikácie, ale tým prichádza o rôzne benefity a nemôže si upraviť ingrediencie v jedlách, nazaplatíme tam však hotovosťou a nenájdete ani klasické, papierové menu.

Technologické bistro tiež disponuje cowork zónou a zasadačkou, ktorú ponúkajú aj pre verejnosť. Ideálna je na pracovné stretnutie či prezentáciu. Môžu ju využívať aj drobné firmy, alebo freelanceri, ktorí potrebujú väčší priestor na prezentáciu pre klientov.“ K dispozícii je aj pódium s projektorom, ktoré je pripravené na prednášky. Cowork vo forme open office máme pre 18 ľudí a nachádza sa v ňom aj priestor na nerušené telefonovanie, vlastná sprcha a toalety," uvádzajú Štefanička a Pokorný. 

Bite&

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 07:40