StoryEditor

Staropramen prináša na Slovensko nový koncept. Tradičné krčmy mení na moderné

15.11.2016, 12:48
Autor:
rmrm
Nový koncept Naše hospoda mení tradičné krčmy na moderné pohostinstvá.

Spoločnosť Pivovary Staropramen prináša na Slovensko nový koncept Naše hospoda, ktorý na Česku uviedla pred dvoma rokmi. Jeho cieľom je zvýšiť kvalitu pohostinstva v prostredí tradičných krčiem.

„Vďaka skúsenosti s konceptom Potrefená husa máme silné know-how, ktoré pri príprave siete podnikov Naše hospoda plne využívame. Podľa prvých ohlasov to vyzerá, že typicky „česká hospoda“ môže dobre fungovať aj tu na Slovensku,“ uviedol Jan Trochta, manažér značkových reštaurácií spoločnosti Pivovary Staropramen.

V rámci konceptu Naše hospoda oslovuje Staropramen na slovenskom trhu majiteľov a prevádzkovateľov vybraných krčiem. Zapojenie do projektu znamená, že vybraný podnik prejde kompletnou premenou, vďaka ktorej získa moderný a jednotný interiér vrátane vybavenia v podobe nového nábytku, výčapu s nerezovým obložením a samozrejme pivo z portfólia spoločnosti.

Cieľom nového konceptu je priblížiť sa návštevníkovi, ktorý vyhľadáva prijateľný pomer kvality a ceny a zároveň má určité nároky na vzhľad interiéru. V nasledujúcom období sú pripravené premeny aj ďalších podnikov v rámci Bratislavy a rovnako aj v iných častiach Slovenska.

Správu budeme aktualizovať o informácie, aké sú konkrétne plány s novým konceptom na Slovensku, akými kritériami sa koncept riadi a tiež, aký je záujem podnikov o takúto zmenu. Rovnako, pre zaujímavosť, doplníme fotky podniku Machnáč pred zmenou.
Staropramen

01 - Modified: 2020-10-27 11:25:09 - Feat.: - Title: Sociálne siete Staropramenu ochutil michelinský kuchár, aj lokálny influencer 02 - Modified: 2018-10-12 09:40:07 - Feat.: - Title: 2create pripravila pre Staropramen výpravu za „Pražským pokladom“
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 17:06