Paddington
StoryEditor

Kráľovná Alžbeta II. sa objavila v krátkom spote s medvedíkom Paddingtonom

06.06.2022, 01:02

Video je súčasťou osláv platinového jubilea vlády kráľovnej Alžbety II.

V Británii sa počas celého víkendu konali oslavy platinového výročia vlády kráľovnej Alžbety II. Samotná kráľovná sa na oslavách objavila len dvakrát, a to na balkóne pri začatí oficiálnych osláv, ako aj na záverečnej ceremónii.

V zahraničných médiách vzbudilo záujem aj prednahraté video, v ktorom si zahrala samotná kráľovná. Jej spoločníkom je známa britská rozprávková postava medvedík Paddington. Vtipný príbeh je otváracou pozvánkou na koncert Platinum Jubilee plný svetových hudobných mien.

V celej verzii medvedík v typickej červenej čiapke a modrom kabáte sedí pri jednom stole s kráľovnou Alžbetou II. Stretli sa, aby si spoločnej vypili čaj. Avšak medvedík čaj nielenže vypije, ale svojou nešikovnosťou zničí koláče. "Pre každý prípad si nosím marmeládový sendvič," reaguje Paddington na spôsobené škody.

"Rovnako ako ja", reaguje kráľovná a vytiahne si z kabelky rovnaký sendvič. Medvedík kráľovnej ďakuje za celé roky, "za všetko". Koncert na počesť 70. výročia vládnutia kráľovnej s ústrednou melódiou od Queenu sa práve začína.



Nie je to prvýkrát, čo si kráľovná Alžbeta II. zahrala vo videu. Známy je napríklad jej spot s Jamesom Bondom. Agent 007 - Daniel Craig, Alžbetu II. bezpečne doviezol na otvárací ceremoniál olympiády v Londýne v roku 2012.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 09:22