StoryEditor

MUW Saatchi & Saatchi štartuje spoluprácu s METRO

22.11.2022, 15:01
Autor:
redred

V aktuálnej vianočnej kampani značka upozorňuje B2B klientelu na to, že v METRO začínajú Vianoce skôr.

Agentúre sa ešte koncom augusta podarilo zvíťaziť v tendri spoločnosti METRO Cash & Carry SR. V týchto dňoch vychádza von prvá spoločná komunikácia, ktorá bola predmetom tendrového zadania.

METRO poskytuje podnikateľom v oblasti gastronómie, maloobchodu a malým až stredným podnikateľom široký výber tovaru a služieb. Na Slovensku má v súčasnosti 6 predajní.

image

V Metro už Vianoce začali.

V aktuálnej vianočnej kampani značka upozorňuje B2B klientelu na to, že v METRO začínajú Vianoce skôr. Keďže hotely, reštaurácie, bary alebo stánky na vianočných trhoch vytvárajú tú pravú vianočnú atmosféru pre nás ostatných, musia sa zásobiť v predstihu.

Motívom kampane je vianočný stromček vytvorený z áut na parkovisku, ktoré je typické pre METRO. „Myslím, že sa nám podarilo nájsť pekný symbol, ktorý jednoducho komunikuje Vianoce a zároveň nabáda cieľovku k nákupu. S vizuálom nám pomohol Matúš Bence a budete ho môcť vidieť na rôznych ATL aj BTL nosičoch. Tešíme sa z nového klienta a na ďalšie spoločné kampane,“ dopĺňa Martin Krafčík, kreatívny riaditeľ MUW Saatchi & Saatchi.

Pokračuje Zuzana Mózesová, marketingová manažérka spoločnosti METRO: „Koncept nás zaujal na prvý pohľad, páči sa nám, že kľúčový vizuál je neštandardný a nepoužíva tradičné vianočné prvky. Napriek tomu je hlavný symbol Vianoc, stromček, vo vizuále neprehliadnuteľný. S agentúrou pripravujeme aj ďalšie aktivity, ktoré doplnia vianočnú kampaň a oslovia našich zákazníkov. Tešíme sa na budúcu vzájomnú spoluprácu s agentúrou a ďalšie originálne nápady.“

 

Vizitka kampane

Klient: METRO Cash & Carry Slovakia

Agentúra: MUW Saatchi & Saatchi

Kreatívny riaditeľ: Martin Krafčík

Strategy Director: Kamil Charvát

Art Director: Adrian Juriga

3D Artist: Matúš Bence

Copywriter: Barbora Melišková

Account Manager: Karolína Čuková

Account Director: Zuzana Záziková

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 19:08