Rakyta.
StoryEditor

Lucron spúšťa komunikáciu nového projektu. O identitu sa postarala Respect APP

25.11.2022, 10:01
Autor:
redred

Respect APP uspela v tendri spomedzi 3 agentúr.

Rakyta ponúkne svojím obyvateľom bývanie v krásnom prostredí v bezprostrednej blízkosti Devínskej Novej Vsi. Na lúkach s výhľadom na Malé Karpaty postupne vyrastie niekoľko obytných domov ideálnych pre mladé rodiny, ktoré hľadajú pokoj, prírodu, ale aj dostupnosť charakteristickú pre mestské bývanie.

„Keď sme v rámci tendrových prezentácií na logo a celkovú vizuálnu identitu pre náš nový projekt Rakyta videli návrh od agentúry Respect APP, hneď sme tušili, že by mohol dobre fungovať, čo sa nám časom potvrdilo,“ povedal Pavel Baslík, Head of Marketing & PR v developerskejspoločnostiLucron.

Logo projektu, o ktoré sa postarala víťazná agentúra má projekt na prvý pohľad prepájať s jeho prírodnou podstatou. Prvok stromu a slnka zároveň spolu vytvárajú písmeno R. Okrem loga Respect APP nastavil aj celkovú vizualitu a claim projektu, S prírodou za dverami, ktorý bude v rámci kampane modulovateľný v závislosti od benefitu, ktorý sa bude v danej chvíli komunikovať.

Rakyta sa v komunikácii sústredí predovšetkým na online kanále.

„Sme radi, že si Lucron pre svoj nový projekt spomedzi kvalitných agentúr, ktoré sa zúčastnili tendra vybral práve nás. Aj keď komunikáciu spustila Rakyta spolu so začiatkom predaja len nedávno, my sme touto značkou žili už niekoľko mesiacov vopred. Veríme, že aj napriek neustále meniacej sa situácii na realitnom trhu pomôže klientovi dosiahnuť obchodné a awarenessové ciele,“ uviedol Lukáš Lukonič, kreatívny riaditeľ Respect APP.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 16:39