Môžeme sa tešiť na ďalšie projekty v slovenskom forbale.
StoryEditor

Florbal a Fortuna rozširujú svoje partnerstvo

18.01.2023, 15:49
Autor:
redred

Najnovším vyjadrením spolupráce je branding na dresoch rozhodcov extraligy mužov aj žien.

 

Známe žlto-čierno-biele logo malo premiéru na domácich florbalových palubovkách vo víkendových stretnutiach oboch najvyšších súťaží, v ktorých zhodne vrcholí základná časť určujúca poradie pred play-off sezóny 2022/2023.

polupráca slovenského florbalu a Fortuny sa začala už minulý rok. Stávková spoločnosť podporila reprezentáciu mužov na novembrových majstrovstvách sveta vo Švajčiarsku. Zverenci Radomíra Mrázka napokon obsadili v Zürichu a Winterthure siedmu priečku, čím vyrovnali svoje rekordné umiestnenie.

„Florbal patrí k najrýchlejšie sa rozvíjajúcim halovým odvetviam a získava čoraz väčšiu popularitu aj medzi športovými fanúšikmi na Slovensku. Sme preto veľmi radi, že sme naše logo a meno spojili práve so slovenským florbalom,“ skonštatoval vtedy na prezentačnej tlačovej konferencii generálny riaditeľ stávkovej spoločnosti Fortuna Ľudovít Vyskoč.

Zároveň predznamenal, že ide o prvý z mnohých zaujímavých spoločných projektov, nie jednorazovú záležitosť.

Slovenský florbal a Fortuna na základe vzájomne dohodnutého strategického partnerstva momentálne posúvajú do štádia finalizácie viacero zásadných noviniek, ktoré predstavia v dohľadnom čase. Týkajú sa už záveru sezóny 2022/2023, ale aj budúceho súťažného ročníka a dokonca letného obdobia medzi nimi.

„Teší nás, že sme v súlade s jesennými avízami urobili ďalší krok pri uvádzaní našich spoločných zámerov a cieľov do florbalovej praxe. Nadšene vnímame sústavný progres slovenského florbalu a sme odhodlaní pomôcť mu pri kontinuálnom napredovaní,“ dodal Ľudovít Vyskoč.

„Spája nás úprimná vášeň pre šport, ktorá dáva našej práci pridanú hodnotu. Stojí pred nami dôležitá a zaväzujúca úloha spoločnými silami urobiť florbal atraktívnejší, viditeľnejší a populárnejší. Chceme, aby sa z neho stal lovemark s čoraz širším fanúšikovským zázemím aj početnejšou aktívnou základňou. Vďaka stávkovej spoločnosti Fortuna dostáva toto naše úsilie novú dynamiku,“ vyhlásil prezident Slovenského zväzu florbalu Martin Kopejtko.

Florbalové pondelky – pravidelné živé televízne prenosy na celoplošnej televízii JOJ Šport, ale aj nové moderné časomery s dátami online, live streamy z viac ako 250 extraligových zápasov ročne či výstavba a modernizácia vybavenia športových hál posúvajú slovenský florbal na vyššiu kvalitatívnu úroveň v rámci jeho ambície dostať sa medzi TOP 3 športy na Slovensku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 04:06