Foodpanda má novú digitálnu agentúru.
StoryEditor

Foodpanda začína rok 2023 s novou digitálnou agentúrou. V tendri zvíťazil tím PS:Digital

03.02.2023, 13:57
Autor:
redred

Od 1.februára tak budú spoločnosti poskytovať digitálnu komunikáciu, ktorá bude zahŕňať stratégiu, kreatívu a kompletnú správu sociálnych sietí.

Cieľom tendra, ktorý bol vypísaný v novembri minulého roka, bolo pre foodpandu získať silného a kreatívneho partnera, ktorý ju na lokálnej úrovni dokáže komunikačne odlíšiť od konkurencie a zároveň ju etablovať na sociálnej sieti TikTok.

Tender pozostával z vypracovania zadania a následnej prezentácie návrhov. Postupne sa v ňom odprezentovalo niekoľko agentúr.

„Radi by sme poďakovali všetkým zúčastneným agentúram za vynaložené úsilie a predložené nápady. Teší nás, že tender prebehol transparentne a s vopred zadefinovanými hodnotiacimi kritériami.S tímom víťaznej agentúry sme si sadli aj ľudsky, čo je pre nás v spojitosti s ich profesionalitou práve to, čo hľadáme u všetkých partnerov, s ktorými spolupracujeme. Gratulujeme a tešíme sa na spoločné výzvy,“ tvrdíRadoslav Pribula, Senior Campaign manažér Foodpandy.

„S chuťou sme sa pustili do roku 2023 a tešíme sa z vyhratých tendrov. Jedným z nich je naozaj silné meno v oblasti dovozu jedál a potravín foodpanda,“ hovorí Peter Šebo, CDO&Founder PS:Digital.

„Baví nás spolupráca s klientami, s ktorými máme hneď od začiatku spoločnú chémiu a tu to tak je. V týchto dňoch už pracujeme na finalizácii nášho návrhu, ktorý budete môcť vidieť na sociálnych sieťach foodpanda už od februára“, dopĺňaBlažena Ambróz Sedrovičová, Managing Directorka PS:Digital.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 17:43