Nová kampaň Ste odvážnejší, ako si myslíte.
StoryEditor

Postavte sa strachu, vyzýva v novej kampani Slovenská sporiteľňa

23.02.2023, 10:41
Autor:
redred

Ste odvážnejší, ako si myslíte.

Slovenská sporiteľňa sa spolupodieľala na medzinárodnej kampani skupiny Erste „Face your fears“ – Postav sa svojmu strachu, ktorú môžu ľudia vidieť aj v Rakúsku, v Českej republike či v Srbsku. Komunikácia je súčasťou úspešného konceptu Budúcnosť je vaša. Po emotívnych spotoch so Žofiou, pôrodom či Julom Satinským banka tentokrát ukazuje príbeh malého chlapca, ktorý si verí a zrazu prekonáva svoj strach.

„Za posledné tri roky čelila naša spoločnosť obrovským výzvam. Strach sa stal súčasťou našich životov. Preto v našej novej kampani pokračujeme v povzbudzovaní a inšpirovaním ľudí na Slovensku. Tentokrát je našim hrdinom malý chlapec,  ktorý sa bojí psa a v dôsledku strachu si ho predstavuje ako príšeru. Ale podarí sa mu nabrať odvahu, veriť si a postaviť sa svojmu strachu čelom. Obrazne povedané, je to  niečo, čo zažívame všetci, deti aj dospelí, každodenne. A v tom vnímam najväčšiu silu príbehu,“ vysvetľuje Dáša Juríková, riaditeľka Brand HUBu Slovenskej sporiteľne.

Kampaň Face your fears súčasne prináša nový zážitok so značkou, keďže Slovenská sporiteľňa na začiatku roka predstavila po 21 rokoch novú vizuálnu identitu. „V aktuálnej kampani prinášame nielen novú farebnosť, ale v najbližších dňoch predstavíme aj našu produktovú inováciu v oblasti investovania, ktorá prispeje k finančnému zdraviu našich klientov. A to je presne to, o čo sa snažíme. Nie je to iba vizuálna zmena, ale práve cez nový klientsky zážitok sa snažíme budovať našu identitu,“ uzatvára Dáša Juríková.

 

Slovenská sporiteľňa pripravuje aj spoluprácu s inovatívnym startupom, ktorá pomôže ľuďom bojovať s niektorými fóbiami. Viac detailov predstaví čoskoro.

 

Vizitka kampane:

 

Klient: Slovenská sporiteľňa

Agentúra: Jung von Matt DONAU, Zaraguza

Creative Directors: Ondrej Kořínek, Martin Ondrušek

Art Director: Martin Ondrušek, Dominika Kočišová

Graphic Designer: Oliver Boďo, Richard Novák

Copywriter: Ondrej Kořínek, Karin Hornáčková

Account Management: Ivana Fertáľová, Soňa Kapralová

Strategy: Patrícia Reichlová, Pavol Minár

Social Media: Martin Rajec, Dominika Turcerová

Mediálna Agentúra: Wavemaker

Produkcia: Zauberberg Productions, adaptácia TruKru

Režisér: Nathan Price

Hudba: Billy Joel "Vienna" cover by Reb Fountain

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 07:15