Digital pie 2023
StoryEditor

Nestíhate sa prihlásiť do Digital Pie? Dobrá správa, deadline sa posúva

28.02.2023, 14:20
Autor:
redred

Prihlasovatelia do VII. ročníka súťaže Digital PIE majú na registráciu o týždeň naviac.

TOTAL FINAL DEADLINE na prihlásenie do prestížnej súťaže v digitálnom marketingu je 5. marec (nedeľa) do polnoci. Nepremeškajte jedinečnú príležitosť zviditeľniť svoju prácu v rámci jednej z kategórií.

HLAVNÉ KATEGÓRIE SÚŤAŽE DIGITAL PIE

PERFORMANCE

Kategória PERFORMANCE je špecifická tým, že smerodajné sú v nej čísla. Porota sa zameriava na splnenie jasne definovaných merateľných cieľov čo najefektívnejším spôsobom a prihliada na využitie postupov a nástrojov optimalizácie kampane za účelom dosiahnutia výkonnostných cieľov. PIEs vyhrávajú práce, ktoré preukázali dosiahnutie mimoriadnych výsledkov s preukázateľným vplyvom na predaj. Ak vás zaujíma práve kategória PERFORMANCE, prečítajte si článok na našom blogu a Inšpirujte sa prácami, ktoré získali PIE v kategórii PERFORMANCE na Digital PIE 2022.

IDEA

V kategórii IDEA porota hodnotí nápad, ktorý stál za zrodom úspešnej kampane a prihliada na digitálne prevedenie idey. Porota oceňuje nevídané kampane postavené na originálnom nápade, prípadne také, ktoré neštandardne využili technológiu alebo médium. Ktoré práce získali PIE za svoju nápaditú kampaň minulý rok?

EXECUTION

EXECUTION je najkomplexnejšou kategóriou v súťaži Digital PIE. Porota hodnotí remeselné prevedenie prác z pohľadu technológie, dizajnu, obsahu a copywritingu. Šancu uspieť majú kampane s inovatívnym využitím technológií, vizuálnym prevedením, precíznym či netradičným spracovaním obsahu. Kategória EXECUTION však nie je výlučne iba o výnimočnom prevedení jednotlivých kampaní. PIE môže získať aj napríklad dlhodobá komunikácia pre klienta, ktorá ho posúva vpred v rámci trhu alebo prezentačný web s hodnotným obsahom, kategória oceňuje taktiež technologické riešenia. 

 

V aktuálnom ročníku súťaže organizátori k hlavným kategóriám pridali podkategórie, ktoré prihlasovateľom umožnia lepšie zaradiť svoje projekty, a zároveň porote pomôžu lepšie porovnať a oceniť prihlásené práce. 

ŠPECIÁLNE OCENENIE IAB SLOVAKIA DIGITAL MEDIA SOLUTION

DIGITAL MEDIA SOLUTION sa od predchádzajúcich hlavných ocenení DIGITAL PIE líši tým, že o toto ocenenie sa môžu uchádzať akékoľvek subjekty s kreatívnym digitálnym mediálnym riešením či inovatívnym projektom. Inovatívnosť je hlavnou esenciou výhry v tejto kategórii.  Jedinou podmienkou prihlásenej práce je, aby sa jednalo o “novinku”, o niečo, čo tu predtým nebolo a čo prinieslo preukázateľne zlepšenie výsledkov. 

ROZŠÍRENIE OCENENÍ

Zmeny v tomto ročníku Digital PIE nastali aj v rámci samotných PIEs. V každej súťažnej kategórii a jej podkategóriách Kmeňová porota rozhodne o udelení Zlatého, Strieborného a Bronzového PIE. V rámci jednej podkategórie bude možné udeliť z každého typu ocenenia len jedno. Do hry taktiež vstupuje mimoriadne ocenenie GRAND PIE za výnimočné dielo, ktoré nápadom alebo kvalitou prevedenia vyniká nad ostatnými ocenenými prácami daného ročníka. 

TOTAL FINAL DEADLINE na prihlásenie práce je 5. marec do polnoci. Registrovať svoje práce môžete na webe Digital PIE priamo TU. V priebehu marca bude porota hodnotiť prihlásené práce a v apríli sa môžete tešiť na slávnostné vyhlásenie výsledkov Digital PIE na galavečeri s legendárnou afterparty.

Súťaž pre digitálnych marketérov organizuje ADMA (Asociácia digitálnych marketingových agentúr) v spolupráci s TheMarketers.biz. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 06:49