Freedom Finance
StoryEditor

Komunikáciu digitálneho makléra Freedom Finance Europe vedie Rubikon PR

01.03.2023, 12:57
Autor:
redred

 Medzinárodný digitálny broker naplno rozbieha svoje PR aktivity, začína komunikovať o témach blízkych vlastným záujmom a budovať si vzťahy s médiami.

Pre celú mediálnu komunikáciu v Českej republike a na Slovensku si vybral českú agentúru Rubikon PR, ktorá sa špecializuje na klientov z oblasti technológií, financií a e-commerce. Hlavným cieľom spolupráce bude prezentovať spoločnosť na oboch trhoch ako spoľahlivého a dostupného digitálneho obchodníka, ktorý poskytuje priamy prístup na najväčšie svetové burzy.

Brokerská spoločnosť Freedom Finance Europe je súčasťou medzinárodnej investičnej skupiny Freedom Holding Corp, ktorej akcie sa obchodujú na americkej burze Nasdaq.Freedom Holding Corp poskytuje služby takmer 370 000 zákazníkom na celom svete. Spoločnosť pokračuje vo svojej úspešnej ceste na európskom trhu a v minulom roku predstavila svoje služby aj v Českej republike a na Slovensku, kde sa v súčasnosti rozhodla zamerať na aktívnu komunikáciu s médiami.

Freedom Finance Europe ponúka svojim zákazníkom v celej Európe jednoduchý prístup na najväčšie svetové burzy prostredníctvom svojej investičnej platformy Freedom24. Cieľom spolupráce preto bude nielen budovanie vzťahov s novinármi a zviditeľňovanie spoločnosti Freedom Finance v Európe, ale aj prezentácia všetkých poskytovaných služieb a zaujímavých a dôležitých tém v oblasti online investovania.

"Spoločnosť Freedom Finance Europe vstúpila na český a slovenský trh v lete minulého roka. Tento rok sme sa rozhodli viac investovať do našej komunikačnej stratégie a spojiť sily s miestnou agentúrou Rubikon PR, ktorá má bohaté skúsenosti v rovnakom a príbuzných odvetviach, v ktorých pôsobíme. Veríme, že je to ten správny partner pre komplexnejší rozvoj nášho mediálneho obrazu a priblíženie našich služieb verejnosti," hovorí o spolupráci Bulat Latypov, vedúci oddelenia PR spoločnosti Freedom Finance Europe.

"Oslovila nás spoločnosť z východu, ktorá má veľké ambície a pre svoj úspech si išla priamo do Spojených štátov, kde sa obchoduje na burze Nasdaq. Sme radi, že môžeme byť súčasťou jej ďalšieho rozvoja v Európe. Investičný a finančný sektor a s ním spojená komunikácia predstavujú pre Rubikon veľkú príležitosť, preto verím, že novovzniknutá spolupráca bude obojstranne prospešná," dodáva Šimon Rákosník, CEO Rubikon PR.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 18:32