StoryEditor

Domalenka má maskota a veľké plány. Portál na rezerváciu ubytovania rebranduje

16.03.2023, 15:43
Autor:
redred

Vyhľadávač dovoleniek Sorger má nový názov. Súčasťou zmien je aj úplne nová vizuálna identita.

„Volám sa Domalenka, som jedna z piatich sestier. Áno, presne tá, s ktorými sa stretávate v recenziách. Práve tie nám tak veľmi pomáhajú pri výbere dovolenky. Precestovala som Slovensko krížom krážom, aby som vám poradila, kde si môžete dobre oddýchnuť. Všetky známe hotely, kúpele aj wellness pobyty.“ Aj týmito slovami odštartoval svoju novú éru portál, ktorí založili manželia Sorgerovci z Popradu pred trinástimi rokmi.

Nový koncept vychádza z brandovej a komunikačnej stratégie, ktorú vypracoval oceňovaný marketér Pavol Minár. Renaming nadväzuje na DNA portálu, ktorý sa pre približne 150 tisíc klientov stal synonymom dovolenky na Slovensku. Po reštarte v sebe ukrýva odkaz DOMA (domáca) LENKA (dovolenka). Už pod týmto nový názvom web prechádza zásadnými obsahovými a dizajnovými zmenami.  

image

Domalenka

Nové logo, kódy značky, maskota a zvukový obal pripravila agentúra TyVogo! „Všetky tieto kroky nám majú pomôcť zjednotiť značku vo vnútri aj navonok tak, aby pôsobila moderne, priateľsky a konzistentne. Od on-line prostredia až po klasické kampane. Preto je pre nás dôležité mať zapamätateľné a atraktívne prvky, ktoré sa budú dať rozvíjať aj v nasledujúcom období,“ zhrnul Peter Sorger, CEO portálu domalenka.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 10:29