Rekordný počet prihlásených prác zaznamenali v tomto ročníku Digital PIE.
StoryEditor

Do Digital PIE bol tento rok prihlásený rekordný počet prác

20.03.2023, 12:55
Autor:
redred

Kto si odnesie bronzový, strieborný, zlatý či dokonca GRAND PIE sa dozviete na slávnostnom galavečeri, ktorý sa uskutoční 28. apríla 2023.

Digitál na Slovensku každým rokom rastie a rozvíja sa. Neustále prináša nové príležitosti, nástroje a možnosti využitia, o čom svedčia aj práce prihlásené do Digital PIE 2023. Do VII. ročníka súťaže prihlasovatelia zaregistrovali rekordných 218 prác.

Vyhlasovateľom súťaže Digital PIE je Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA) v spolupráci so združením TheMarketers.biz. Cieľom je prostredníctvom odbornej poroty komplexne ohodnotiť najlepšie projekty v oblasti digitálneho marketingu. Špecializované poroty majú aktuálne plné ruky práce s vyhodnocovaním kampaní v rámci nových podkategórií s rozšírenou možnosťou oceňovania.

Aktuálny VII. ročník Digital PIE priniesol viaceré zmeny:

  • každá z hlavných súťažných kategórií – PERFORMANCE, IDEA, EXECUTION má vytvorené nové špecifické podkategórie,
  • rozšírenie ocenení – okrem shortlistov budú súťažné práce v tomto ročníku ocenené Bronzovým, Strieborným a Zlatým PIE, výnimočné práce môžu získať najvyššie ocenenie GRAND PIE.

Rekordný počet prihlášok do Digital PIE 2023:

  • Počet prihlásených prác – 218
  • Počet prihlasovateľov – 35
  • Počet prihlasovateľov z ADMA agentúr – 17
  • Počet prihlasovateľov NON ADMA agentúr- 18

Začiatkom apríla má Kmeňová porota náročnú úlohu. Musí posúdiť, vyhodnotiť a porovnať v rámci danej kategórie či podkategórie všetky prihlásené práce. Zavedením novej štruktúry ocenení sa zvýšila šanca získať na tejto prestížnej súťaži body do rebríčka DIGITÁLNA AGENTÚRA ROKA 2023 pre členov ADMA, pre agentúry mimo ADMA je tu rebríček DIGITAL EXCELLENCE AWARDS.

Kto si odnesie bronzový, strieborný, zlatý či dokonca GRAND PIE sa dozviete na slávnostnom galavečeri, ktorý sa uskutoční 28. apríla 2023. Miesto konania sa dozviete už čoskoro. Pre aktuálne informácie z diania súťaže Digital PIE sledujte aj blog na adma.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 19:11