Kreatívci pred tabuľu
StoryEditor

“Vyvolajte kreatívcov pred tabuľu!” Odkazuje ADC školám

30.03.2023, 11:09
Autor:
redred

Združenie reklamných kreatívcov spúšta novú prednáškovú platformu. 

Vrámci programu ADC pre školy vytvorili členovia klubu najoceňovanejších slovenských kreatívcov, Art Directors Club Slovakia pre stredné a vysoké školy sériu bezplatných prednášok o reklame, kreativite, dizajne, copywritingu, digitálnych médiách a mnohom ďalšom.

Práve osobné stretnutie študentov s profesionálmi z reklamy má v mladých prebudiť záujem o reklamnú brandžu a v budúcnosti im môže pomôcť lepšie sa uplatniť v kreatívnom priemysle.

“Chceme vyvolať v študentoch nadšenie pre reklamnéme remeslo, motivovať ich ale aj odovzdať cenné rady z praxe. Veľký záujem škôl nás samých prekvapil, behom prvého týždňa sa dohodli desiatky prednášok najmä na marketingovo orientovaných fakultách. Našim cieľom je ale dostať sa aj na školy s iným zameraním, ktorých absolventi patria medzi top kreatívcov ako napríklad žurnalistika či výtvarné umenia. Táto aktivita je súčasťou nášho dlhodobého poslania priniesť do reklamy nové mladé talenty.” hovorí Juraj Kováč, prezident ADC Slovensko.

Ak ste profesor alebo študent a program vás zaujal, vyvolajte aj vy kreatívcov na https://skoly.adcslovensko.sk/. Stačí si vybrať z viac ako 30 rôznych prednášok a jedným klikom sa spojiť s prednášajúcim. Jedná sa o živú platformu, časom budú pribúdať nové témy od ďalších členov ADC.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 23:11