StoryEditor

Úspech JANDL na Webby Awards. Ich kampaň nominovali medzi najlepšie na svete

06.04.2023, 14:22
Autor:
redred

Organizátori 27. ročníka prestížnej medzinárodnej súťaže po vyhlásení nominácií vyzvali verejnosť, aby sa zapojila do hlasovania.

Webby Award je ocenenie udeľované za internetové počiny roka. Ocenenie vzniklo v roku 1996 za podpory organizácií Academy of Web Design a Cool Site of the Day. Súčasnú podobu ocenenia založila Tiffany Shlain.

V rokoch 1996 až 2004 bola cena udeľovaná v San Franciscu. Víťaza vyberá porota organizácie International Academy of Digital Arts and Sciences. Medzi víťazov sa v minulosti zaradili aj takí velikáni ako Amazon.com, eBay, iTunes a Yahoo!.

Tohtoročných 14-tisíc prihlášok zo 70 krajín z celého sveta svedčí o tom, že ročník 2023 bude naozaj mimoriadny. Práce nominované na Webby Awards môžu získať jedno z najžiadanejších internetových ocenení.

image

Kampaň Jandl bola nominované v medzinárodnej šúťaži Webby Awards.

Okrem Webby Award udeľované akadémiou sa vyhlasuje aj Webby People’s Voice Award udeľované vo verejnom hlasovaní.

V minuloročnej súťaži udelilo viac ako 500-tisíc užívateľov cez 3 milióny hlasov v jednotlivých kategóriách. Tento rok sa očakávajú ešte väčšie čísla.

Slovenskej reklamnej agentúre JANDL sa podaril úžasný úspech – v rámci najlepších kampaní na svete bola nominovaná v kategórii Best Use of Social Media.

„Webby Awards predstavuje dôležitý zdroj vzdelávania, ktorý vždy odporúčam nielen juniorom, ale aj kolegom, ktorí chcú vynikať v prostredí digitálneho marketingu. Preto ma napĺňa hrdosťou, že náš tím vytvoril kampaň, ktorá bola nominovaná na Webby Awards. Spolu so štyrmi najpoprednejšími reklamnými festivalmi – Cannes Lions, D&AD, One Show a Clio – predstavuje Webby jedno z najťažšie získateľných ocenení v reklamnom odvetví. Svedčí o tom napríklad aj to, že každá kategória má len 2 víťazov. Keď zoberiete do úvahy, že bolo podaných až 14-tisíc prihlášok, dokážete si predstaviť, aké náročné je takéto ocenenie získať.“ povedal kreatívny riaditeľ agentúry JANDL Alexandru Strimbeanu.

Hlasovať za kampaň Jandl môžete cez tento odkaz

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 13:30