Nová kampaň ČSOB sa venuje povinnému zmluvnému a havarijnému poisteniu. 
StoryEditor

ČSOB poisťovňa cieli na arogantných vodičov a ukazuje im novú výbavu automobilov

28.04.2023, 11:37
Autor:
redred

Na cestách sa objavila nová výbava automobilov, ktorú ČSOB poisťovňa testuje v kampani AROGANCE. 

Jazda bez smeroviek, bez používania spätných zrkadiel či sledovania rýchlosti, to je čoraz častejší jav aj na slovenských cestách. Vodiči takouto jazdou ohrozujú seba aj iných a riziko poistných udalostí je tak na cestách výrazne vyššie.

ČSOB Poisťovňa zohľadnila tento fakt a predstavila novú výbavu automobilov, ktorá reflektuje tento súčasný trend na cestách. Nová výbava dostala príznačný názov AROGANCE.

V novej kampani na povinné zmluvné a havarijné poistenie sa tak objavil špeciálny typ auta, ktoré neobsahuje spätné zrkadlá, tachometer, páčku smeroviek a dokonca ani bezpečnostný pás.

Aké to je jazdiť v takejto výbave? Úlohy testera sa zhostil asi najznámejší automobilový odborník Rasťo Chvála a jeho verdikt sa diváci dozvedia v jeho špeciálnej edícii testu pre garáž.tv.

Kampaň vytvorila agentúra MUW Saatchi & Saatchi v spolupráci s produkciou Cookies.

„Bolo komické sledovať, ako Rasťo pri každom nasadnutí do auta automaticky chytal bezpečnostný pás, ktorý tam však nebol, alebo sa snažil pri zmene smeru jazdy použiť páčku smeroviek a rukou siahal do prázdna. Na cestách to už však taká sranda nie je, preto dúfame, že si to Slováci uvedomia a naša kampaň prispeje k zvýšeniu bezpečnosti,“ hovorí Juraj Chmel, copywriter z MUW Saatchi & Saatchi.

Súčasťou kampane bol tiež teasing pre divákov kanálu garáž.tv a špeciálne auto vo výbave Arogance bolo vystavené aj na nedávnom Autosalóne v Inchebe, kde ho mohli vodiči vidieť na vlastné oči.

Vizitka kampane:

Klient: ČSOB Poisťovňa (Ľuboš Gondáš, Miroslav Szabo)

Agentúra: MUW Saatchi & Saatchi

Creative Director: Jakub Kuvik

Art Director: Roman Švajka

Copywriter: Juraj Chmel

Stratég: Kamil Charvát

Account Director: Hanka Krupová

Produkcia: MUW Saatchi & Saatchi, Cookie films

Režisér: Lukáš Krist, Samuel Antoška

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 12:15