StoryEditor

To najlepšie leto pre vás aj vašich miláčikov: odkazuje Fero Joke s Ťapkou v novej kampani pre ZSE

03.05.2023, 12:48
Autor:
redred

Zaraguza v novej ATL kampani na klimatizácie od ZSE myslí nielen na pohodlie ľudí, ale aj domácich miláčikov.

Keď je ľuďom doma teplo, idú sa niekam schladiť - na kúpalisko, do lesa alebo niekam, kde je klíma. Čo však ich domáci miláčikovia, ktorí sú väčšinu dňa zavretí doma? ZSE v novej kampani prináša jednoduché riešenie - klimatizácie, ktoré sa postarajú o to najlepšie leto pre vás aj vašich miláčikov.

Ako nemať leto pod psa sa ľudia dozvedia v TV sponzoringu aj dlhodobej online kampani, v ktorej Fero Joke s Ťapkou vtipne a trefne prezentujú konkrétne produktové benefity. V jednotlivých formátoch reaguje na problémy, s ktorými sa ľudia a ich miláčikovia počas horúčav stretávajú. Vďaka klimatizáciám od ZSE sa však aj doma môžu cítiť ako na dovolenke, užiť si príjemný spánok či zažiť to najlepšie leto.

image

Fero Joke a Ťapka v novej kampani pre ZSE.

Ako aj po uplynulé 4 roky aj tento rok v Zaraguze  vytvorili kampaň pre klímu od ZSE. Vychádzali z insightu, že nie len ľudia v lete trpia kvôli vysokým teplotám, ale v neposlednom rade sú to aj ich štvornohý miláčikovia, a práve pre tých chceme predsa všetci to najlepšie.

Prinášajú zábavný content, v rámci ktorého práve vďaka Ferovi a jeho Ťapke, odľahčenou formou komunikujú jednotlivé benefity klímy. Všetky spoty sú v podstate krátke scénky, ktoré diváka pobavia a zároveň mu efektívne odprezentujú produkt.

“Ako značka ZSE spolupracujeme s Ferom Joke po prvýkrát a sme úprimne radi, že prijal našu ponuku. Je nám vďaka svojmu ľudskému a pozitívnemu prístupu k životu sympatický a veríme, že množstvo ľudí, ktorých dennodenne rozveseľuje, bude s nami súhlasiť.  Navyše, ako vášnivému psíčkarovi je mu otázka pohodlia domácich miláčikov blízka. Vážime si aj to, že ponuku účinkovať v našej kampani prijal aj jeho psík Ťapka😊” povedala Katarína Markovičová, expert marketingovej komunikácie ZSE.

Vizitka kampane:

Názov kampane: Klíma

Klient: ZSE

Agentúra: Zaraguza

Creative Director: Ondrej Kořínek, Milan Malý

Creative Team Leader: Dominika Kočišová

Head of Strategy: Patrícia Reichlová

Ideamaker & Copywriter: Lucia Peterková

Account: Veronika Jašková, Barbora Javorová

Réžia: Viliam Jánošík

Production: Jánošíci produkčná družina

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 00:44