StoryEditor

4ka v novej kampani dáva mladým slobodu a možnosť získať grant na vlastnú tvorbu

11.05.2023, 10:11
Autor:
redred

Mladí hudobníci tak môžu zabojovať o 4 x 4 tisíc eur na produkciu svojho videoklipu alebo vytvorenie hudobného diela.

"Hudba je o slobode. O slobode vyjadriť sa. Sloboda je pre nás dôležitou hodnotou, veď celé portfólio našich paušálov sa tiež volá SLOBODA, a preto sme sa spolu s uvedením nového paušálu SLOBODA pre MLADÝCH rozhodli podporiť mladých hudobníkov, ktorí majú šancu zabojovať o 4 x 4 tisíc € na produkciu svojho videoklipu alebo vytvorenie hudobného diela", hovorí Roland Kyška, riaditeľ marketingu a komunikáciezo 4ky.

Komunikáciu realizuje dvorná reklamná agentúra MARK BBDO. Kampaň na nový produkt, ktorý je pre všetkých mladých od 6 do 26 rokov bude mať dve fázy. Prvú fázu kampane odštartujú 2 spoty, v ktorých účinkujú hudobníci The CurlySimon a Meowlau X Val. Spoty budú nasadené v televízii aj v online prostredí.

image

4ka prichádza s novou kampaňou.

Kreatívny riaditeľ MARK BBDO, Boyo Dohnal o spolupráci s kapelami hovorí: "Sú to mladé talenty, ktoré boli tento rok nominované v prestížnej anketeRadio_HeadAwards, robia kvalitnú hudbu, preto sme ich klientovi odporučili pre spoluprácu. Aj týmto ich chceme podporiť, aby sa ich hudba dostala k širšiemu publiku.Mladí hudobnícipredstavia ako v ich podaní vyzerá slobodná tvorba, v spotoch zároveň odkomunikujeme nový paušál. Tretí spot bude komunikovať výzvu Grantového programu". 

Roland Kyška ho dopĺňa: "Keďže sme najmladší mobilný operátor, mladým rozumieme. V minulosti sme im priniesli paušály SLOBODA s neobmedzenými dátami. Teraz túto slobodu posunieme na iný level. Reálne dáme mladým slobodu vyjadriť sa. Slovom, obrazom, hudbou alebo názorom". 

Vizitka kampane: SLOBODA pre MLADÝCH 

Klient: Alexandra Kӧrmendy, 4ka

Agentúra: MARK BBDO Bratislava

Strategy Planner: MarianTimoracký

CreativeDirector: Boyo Dohnal

Copywriter: Matúš Švirloch, Zuzana Michalíková

Art Director: Boyo Dohnal

Account Manager: Kristína Halová

Režisér:Boyo Dohnal 

Strih: Jakub Šťavina

Réžia klipu The CurlySimon: Peter Sedláčik

Réžia klipu Meowlau X Val: Andrej Kružliak

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 19:58