Kuehne Nagel
StoryEditor

Kuehne+Nagel Slovensko bude približovať svet logistiky cez PR agentúru Kharisma

11.05.2023, 10:41
Autor:
redred

Medzinárodná prepravná spoločnosť Kuehne+Nagel aktuálne začína s implementáciou novej globálnej stratégie Roadmap 2026, ktorá reflektuje súčasné trendy v sektore logistiky pre rok 2023 a nasledujúce obdobie. 

O týchto trendoch, ako aj rôznych zaujímavostiach a aktualitách z prostredia logistiky i spoločnosti Kuehne+Nagel Slovensko bude informovať PR agentúra Kharisma.

Kuehne+Nagel Group je jedným z popredných hráčov vo svetovej logistike. Na Slovensku sme sa naše postavenie rozhodli podporiť okrem iného aj posilnením vnímania značky Kuehne+Nagel ako dôveryhodného, skúseného partnera so zmyslom pre udržateľné riešenia. Na komunikáciu s médiami sme si vybrali PR agentúru Kharisma, ktorá nás zaujala dlhoročnými skúsenosťami v práci pre B2B segment. Najdôležitejším faktorom v rozhodovaní však bol samotný pohľad agentúry. Jasné pochopenie značky Kuehne+Nagel a jej hodnoty je pre nás indikátorom, že voľba bola správna. Teším sa na vzájomnú spoluprácu,“ vyjadril sa Radoslav Miko, National Manager  Kuehne+Nagel Slovensko.

Spolupráca medzi agentúrou Kharisma a novým klientom prebehla už v minulosti. „Pre slovenskú pobočku Kuehne+Nagel sme v minulosti organizovali stretnutie s novinármi pri príležitosti presídlenia firmy do nových priestorov. Sme veľmi radi, že teraz, o šesť rokov neskôr, môžeme nadviazať na túto situačnú spoluprácu a začať vytvárať dlhodobé zmysluplné prepájanie logistického giganta  s odbornou i širokou verejnosťou. Napokon, práve logistiku a real estate máme v DNA našej agentúry. Naším cieľom bude predovšetkým približovať dôležité novinky zo sveta logistiky, tak v kontexte globálneho, ako aj slovenského trhu, a akcentovať význam a možnosti implementácie princípov udržateľnosti v tomto segmente,“ povedala na margo nového klienta Kristína Čambalová, zakladateľka a výkonná riaditeľka PR agentúry Kharisma.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 15:14