Noël Czuczor v reklame s filmovou hviezdou Orlandom Bloomom.
StoryEditor

Noël Czuczor hrá s hollywoodskou hviezdou Orlandom Bloomom. V reklame na pivo

11.05.2023, 16:29
Autor:
ČTKČTKmichmich

Herec a ambasádor dobrej vôle UNICEF Orlando Bloom je novým ambasádorom značky Staropramen. Informovala o tom nadnárodná firma Molson Coors, materská spoločnosť skupiny Pivovary Staropramen.

Americký herec Orlando Bloom, známy z filmových sérií Piráti z Karibiku a Pán prsteňov, sa podľa firmy Molson Coors objaví v novej televíznej reklame na značku Staropramen a bude súčasťou tohtoročnej kampane značky na sociálnych sieťach v Európe. "Reklamný spot sa nakrúcal v Prahe a Bloom v ňom vysvetľuje svoj vzťah k tomuto mestu a vznik miestnej pivnej kultúry," píše Molson Coors.

V reklame sa spolu s hollywoodskou hviezdou, ktorú najnovšie uvidíte v kinách vo filmoch Gran Turismo a Wizards!, objaví aj slovneský herec Noël Czuczor.

image

Noël Czuczor.

Spojenie Staropramenu s Bloomom prichádza v čase, keď svetová kategória piva pokračuje v rýchlom raste v divízii Molson Coors EMEA & APAC. Tá zahŕňa trhy v Európe, Spojenom kráľovstve, Ázii a mimo nej. Značka, ktorá sa na veľkej väčšine trhov predáva za vyššiu prémiovú cenu, je kľúčovým motorom rastu stratégie spoločnosti.

Bloom podľa firmy uviedol, že sa do Prahy zamiloval, keď tu niekoľko rokov žil a pracoval. "Je to nádherné mesto plné úžasných ľudí, ktorým je ale ťažké sa zavďačiť, pokiaľ ide o pivo," vyhlásil. "Staroprameň toto náročné publikum uspokojuje už viac ako sto rokov, čo ukazuje, aký je dobrý," dodal.

Bloom v Česku strávil veľa času vďaka nakrúcaniu seriálu Carnival Row. "Orlando je pre Staroprameň perfektným partnerom - je majstrom svojho odboru, tak ako naši sládci, a k Prahe má zvláštny vzťah, pretože tu niekoľko rokov žil a pracoval," uviedla Debbie Macková, riaditeľka pivných značiek v divízii spoločnosti Molson Coors pre Európu, Blízky východ, Afriku a ázijsko-pacifický región.

Keďže stále viac ľudí po celom svete siaha po nealkoholických možnostiach, spoločnosť Molson Coors Beverage Company sa chystá predstaviť Staropramen 0.0 v Spojenom kráľovstve, Írskej republike a častiach strednej a východnej Európy ako napríklad v Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Chorvátsku a Rumunsku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 21:14