V televíznom spote si zahral herec Juraj Hrčka.
StoryEditor

Veda a výskum na Slovensku sa nemusí na nič hrať. Hlási kampaň Ministerstva školstva

23.05.2023, 12:16
Autor:
redred

O vytvorenie kreatívy, ktorá komunikuuje dosiahnutý pokrok a prínosy eurofondov v oblasti vedy a výskumu sa postarala agentúra Respect APP.

Hlavného hrdinu komunikácie sa po dvoch rokoch opäť zhostil herec Juraj Hrčka. V každej zo 4 kreatív priznáva, že jeho úlohou bolo hrať špičkového vedca, výskumníka či lektora, ktorý využíva eurofondy na výskum, vývoj alebo výučbu novej generácie.

Keďže sa ale na Slovensku na nič hrať nemusíme a pokrok je skutočný, odkladá rekvizity a zvyšok spotu sa nesie v civilnej, vysvetľujúcej atmosfére.

Mediálna kampaň je nasadená od 15.5.2023 do 23.7.2023 a je určená pre širokú verejnosť. Spoty sú vysielané v najsledovanejších a najpočúvanejších slovenských médiách.

Kampaň poukazuje na úspešnú medzinárodnú vedeckú a výskumnú spoluprácu, ako aj modernizáciu vedeckej a výskumnej infraštruktúry a vytváranie podmienok pre ďalšie generácie.

V neposlednom rade poukazuje aj na pozitívny prínos vedy a výskumu v oblasti prevencií pred pandémiami, vývoj nových technológií na diagnostiku a terapiu a výskum nových možností liečby.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 06:45