V butikovom vinárstve Világi Winery boli vystavené Rolls-Royce Motor Cars.
StoryEditor

Butikové vinárstvo Világi Winery privítalo Rolls-Royce Motor Cars

24.11.2023, 15:06
Autor:
redred

Výrobca Rolls-Royce Motor Cars si na predstavenie nového modelu automobilu Ghost vybral slovenské butikové vinárstvo Világi Winery. Vinárstvo sa zároveň stalo miestom, kde boli vystavené automobily Rolls-Royce počas celého týždňa.

Butikové vinárstvo Világi Winery je známe výrobou prémiového vína a organizovaním eventov a degustácií. Začiatkom novembra v ňom pohostili na jednom zo súkromných eventov európsku pobočku výrobcu Rolls-Royce Motor Cars.

Event sa uskutočnil pre vybraných zákazníkov spoločnosti Rolls-Royce z európskych krajín a bol špeciálny aj tým, že počas celej doby svojho trvania boli v prostredí vinárstva vystavené viaceré modely automobilov Rolls-Royce – vrátane nového modelu automobilu Ghost.

image

V butikovom vinárstve Világi Winery boli vystavené Rolls-Royce Motor Cars.

Rolls-Royce medzi vínami

Uvedenie noviniek z dielne britského výrobcu luxusných automobilov Rolls-Royce vždy vzbudzuje veľkú pozornosť. „Sme veľmi hrdí, že si Rolls-Royce Motor Cars vybrali na predstavenie modelu Ghost naše vinárstvo,“ povedal generálny riaditeľ butikového vinárstva Világi Winery Ákos Špek a dodal: „Našou dlhodobou víziou je stať sa Rolls-Royce medzi vínami nášho regiónu a dlhodobo sa orientujeme aj na prípravu výnimočných eventov a degustácií. Takže sme naozaj radi, že sa event pre Rolls-Royce uskutočnil práve v našom vinárstve.

image

Vinárstvo Világi Winery privítalo Rolls-Royce Motor Cars.

Ghost v interiéri vinárstva

Pozvaní hostia z viacerých európskych krajín prichádzali do vinárstva v priebehu celého týždňa. V rámci súkromného eventu sa dozvedeli o uvedení noviniek vo výrobe a predaji luxusného automobilu Rolls-Royce Ghost.

„Na týchto pár dní sa naše vinárstvo stalo miestom, na ktorom sa nachádzalo hneď niekoľko luxusných modelov áut Rolls-Royce, vrátane nablýskaného modelu Ghost vo fialovom prevedení. Bol vystavený priamo v reprezentačných priestoroch nášho vinárstva,“ povedal riaditeľ Ákos Špek. Okrem modelu Ghost sa vo vinárstve nachádzali aj vozidlá Rolls-Royce Cullinan.

image

V butikovom vinárstve Világi Winery boli vystavené Rolls-Royce Motor Cars.

Exkluzívna degustácia vín

„V rámci uvedenia nového modelu Rolls-Royce Ghost sme pre hostí pripravili predstavenie vinárstva s obhliadkou a tiež exkluzívny obed, v rámci ktorého sme párovali naše najlepšie vína s jedlom. Hostí sme privítali welcome drinkom – s novinkou nášho butikového vinárstva Sektom Blanc de Blancs, BRUT Nature. Počas obeda sme jednotlivé chody párovali s našimi vlajkovými vínami Riesling Terroir selection 2021 a Pinot Noir Terroir selection 2020,“ prezradil riaditeľ vinárstva.

Event v butikovom vinárstve si hostia výrobcu Rolls-Royce Motor Cars veľmi pochvaľovali a naznačili, že by sa v budúcnosti mohli do butikového vinárstva Világi Winery vrátiť v rámci ďalšieho eventu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. október 2024 11:21