Targa Florio si do najnovšej kampane prizvala komentátorov Števa Eiseleho a Pepu Krála.
StoryEditor

Targa Florio v sérii videoreceptov dokazuje, že jej srdce patrí motorizmu

23.07.2024, 12:49
Autor:
redred

Leto patrí nealko koktejlom. Inšpiráciu na osvieženie počas horúcich dní prináša značka Targa Florio.

V najnovšej kampani si na pomoc prizvala legendárnu komentátorsku dvojicu Števa Eiseleho a Pepu Krála. V sérii videí nám dokazujú, že motorizmus a mixológia majú veľa spoločného. Kampaň prichystala agentúra Mannschaft.

Príbeh mladej značky Targa Florio je postavený na rovnomenných automobilových pretekoch, ktoré sa odohrávali na slnečnej Sicílii. Veď práve z tohto talianskeho ostrova pochádzajú kľúčové ingrediencie, ktoré sa pridávajú do limonád Targa Florio. V najnovšej kampani chce značka inšpirovať ľudí k tomu, že príprava nealko koktejlov, ktoré majú drive, nemusí byť vôbec zložitá. Navyše môže byť aj pekne pútavá, pokiaľ ju komentujú žijúce auto-moto legendy Števo Eisele a Pepa Král.

„Ľuďom sme chceli priniesť kúsok inšpirácie vo forme receptov, zároveň sme však chceli ostať verní príbehu značky, ktorá sa od svojho vzniku spája s motorizmom. Kampaň “Nealko koktejly, ktoré majú drive” to za nás dokonale spĺňa,” hovorí Michal Sedláček, Senior Brand Manager Kofola ČeskoSlovensko.

„Hľadať prieniky a analógie v slovníkoch mixológie a motorizmu nás v agentúre všetkých bavilo. Najlepšou vizitkou bol asi fakt, že voiceovery pochválili aj samotní komentátori Števo s Pepom,” približuje Adam Marčan, kreatívny riaditeľ agentúry Mannschaft.

Mená koktejlov sú nazvané podľa maličkých dediniek, ktorými preteky Targa Florio v minulosti prechádzali. Za ich prípravou stojí talentovaný barman Mauro Banderas, ktorého okrem šikovnosti zdobí aj “taliansky look”. Kampaň je nasadená v Čechách aj na Slovensku, videá si môžete pozrieť na sociálnych sieťach Targa Florio. Na zdravie!

Vizitka kampane:

Klient: Kofola ČeskoSlovensko, a.s. - Targa Florio (Oľga Kubíková, Michal Sedláček, Denisa Vrbková

Agentúra: Mannschaft

Creative Director: Adam Marčan, Matúš Kvas

Copywriter: Adam Jánoš

Art Director: Adam Marčan

Account Manager: Adam Marčan

Produkcia: Playground 13

Režisér: Pepe Ehrenberger

Fotograf: Miňo Debnár

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. september 2024 21:28