Billa sa podieľa na úspešnom detskom projekte Futbal v meste, ktorého ambasádorom je Marek Hamšík.Zuzka Hudacekova
StoryEditor

Najvyššia liga aj detskí šampióni. BILLA stojí za futbalovými talentami

31.07.2024, 14:06
Autor:
redred

 Podporovať pohyb a šport je pre spoločnosť BILLA prioritou už niekoľko rokov. Aj preto bude v novej sezóne opäť hlavným partnerom Niké ligy, najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku.

Naďalej sa tiež podieľa na úspešnom detskom projekte Futbal v meste, ktorého ambasádorom je Marek Hamšík. Napínavú futbalovú atmosféru si fanúšikovia najbližšie užijú tento víkend v Dunajskej Strede, kde bude posledný semifinálový turnaj Futbalu v meste „predskokanom“ zápasu najvyššej futbalovej ligy.

Ľudí dlhodobo inšpiruje k aktívnemu životnému štýlu a je aj pevnou oporou pre profesionálnych športovcov. V minulom roku sa BILLA stala hlavným partnerom najvyššej futbalovej súťaže, Niké ligy, a v tejto misii pokračuje aj v novej sezóne 2024/2025.

Partnerstvo v tejto lige len potvrdzuje dobré vzťahy BILLA a Únie ligových klubov (ÚLK), ktorá súťaž organizuje. „Sme hrdí na to, že môžeme stáť práve pri futbale, najpopulárnejšom športe na Slovensku. Podpora vrcholového športu je pre nás v BILLA veľmi dôležitá, pretože predstavuje vzor životného štýlu, ku ktorému sa snažíme motivovať všetky generácie. S ÚLK nás spájajú rovnaké hodnoty a tešíme sa z úspešnej vzájomnej spolupráce,“ povedal Tomáš Staňo, finančný riaditeľ BILLA a predseda predstavenstva o. z. BILLA ľuďom. 

„S BILLA spolupracujeme už niekoľko rokov a výsledkom je krásny a zmysluplný projekt Futbal v meste. Máme spoločné hodnoty, obom nám záleží na športe a zdravom životnom štýle. Vlani sme naše partnerstvo prehĺbili na úroveň hlavného partnera. Dnes našu spoluprácu predlžujeme. Neuberáme, ale naopak, dohodli sme sa na ďalších nových prvkoch spolupráce. Prostredníctvom projektu Futbal v meste sa snažíme motivovať mladé futbalové talenty na ceste za ich snom a zároveň ukazujeme, že futbal je krásny šport, ktorý sa dá hrať všade. Ďakujeme, BILLA, že sme našli partnera, s ktorým môžeme rozvíjať takýto krásny projekt,“ povedal Ivan Kozák, prezident Únie ligových klubov, riadiacej organizácie Niké ligy.

Súboj mladých talentov

So začiatkom nového ročníka Niké ligy sa zároveň blíži aj veľkolepé finále 5. ročníka obľúbeného detského projektu Futbal v meste. BILLA, jeho generálny partner, a o. z. BILLA ľuďom, hlavný partner, v ňom spolu s ÚLK vracajú futbal do ulíc slovenských miest a motivujú chlapcov a dievčatá do 11 rokov k pohybu.

image

So začiatkom nového ročníka Niké ligy sa zároveň blíži aj veľkolepé finále 5. ročníka obľúbeného detského projektu Futbal v meste.

MARTIN HAVRAN

Spoločne veria, že z týchto detí sa raz stanú nové hviezdy slovenského futbalu. S tými aktuálnymi sa malí futbalisti či futbalistky môžu stretnúť už v nedeľu 4. augusta v Dunajskej Strede, kde bude prebiehať posledný semifinálový turnaj Futbalu v meste. Po ňom na trávnik vybehnú profesionáli z tímov FC DAC 1904 Dunajská Streda a KFC Komárno, ktorí si sily zmerajú v rámci spomínanej Niké ligy. 

Ambasádorom Futbalu v meste je aj tento rok Marek Hamšík. Ten je nielen osemnásobným víťazom ankety Futbalista roka a svetovou hviezdou, ale aj nadšencom mládežníckeho futbalu. Uvedomuje si, že pravidelný pohyb a čas strávený s rovesníkmi je pre deti veľmi dôležitý.

„Futbal v meste nie je iba športový turnaj, je to výnimočný projekt pre mladé futbalové talenty na ceste za ich snom. Som veľký fanúšik tohto projektu. Prináša emócie a radosť,“ hovorí Marek Hamšík. Okrem toho, že sa venuje deťom v tomto projekte, spolupracuje aj priamo s BILLA a jej zákazníkov inšpiruje k pohybu a vyváženej životospráve.

image

So začiatkom nového ročníka Niké ligy sa zároveň blíži aj veľkolepé finále 5. ročníka obľúbeného detského projektu Futbal v meste.

MARTIN HAVRAN

Finále projektu Futbal v meste je na pláne 21. augusta v Bratislave, kde sa stretne 16 najlepších detských družstiev z celého Slovenska. Motivácia vyhrať bude naozaj veľká, pretože víťazné tímy získajú hodnotné ceny v celkovej sume 20 000 eur, ktoré do súťaže venovala predovšetkým BILLA a jej o. z. BILLA ľuďom. „Turnaje v rámci Futbalu v meste sú pre nás vždy veľkým zadosťučinením. Teší nás, keď vidíme, že deti majú stále záujem športovať a tráviť čas aktívne na čerstvom vzduchu. Tento projekt má na slovenskú mládež obrovský pozitívny vplyv, a preto v ňom budeme pokračovať aj naďalej. Zároveň všetkých pozývame na bratislavské finále, príďte si na nábrežie Dunaja užiť neopakovateľnú futbalovú atmosféru,“ uviedol Tomáš Staňo.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. september 2024 09:04