Clash of the StarsClash of the Stars
StoryEditor

Škandál v Česku. Značky odstupujú od spolupráce s Clash of the Stars kvôli kontroverzným výrokom influencera

01.08.2024, 11:51
Autor:
redred

Známy influencer Samir počas tlačovej konferencie ostro zaútočil na súperov, nešetril vulgarizmami a vyhrážal sa aj smrťou.

Jeho slová tak nahnevali sponzorov organizácie Clash of the Stars, že okamžite odsupujú od spolupráce. Túto informáciu dnes priniesol portál Marketing & Media. 

Podľa nich sa Samir agresívne oboril na svojich súperov, jeho slová mierili aj proti LGBT+ ľuďom a vyvolali silné reakcie. 

Clash of the Stars je česko-poľská organizácia bojových športov, ktorá sa špecializuje na zápasy influencerov. Jeden z nich, Samir, jej teraz narobil poriadne problémy. Jeho slová sa nepáčia nielen sponzorom, ale ani polícii, ktorá ho začala vyšetrovať. 

Od spolupráce s organizáciou odstupuje televízia Prima, Fortuna aj charitatívna organizácia Dortem proti rakovine. Šéf Clash of Stars Tomáš Linh Le Sy sa rozhodol zakročiť a cez svoj instagramový účet vyhlásil, že Samirov zápas okamžite ruší a jeho nenávistné prejavy odmieta. 

"Clash vždy bol aj bude otvorený všetkým, bez rozdielu, a tým pádom nemôže byť východisko iné ako to, že Samirovi zápas na Clash 9 rušíme a hľadáme náhradného súpera," povedal Tomáš Linh Le Sy. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
21. september 2024 19:50