TV Markíza
StoryEditor

Markíza spúšťa kasting do novej súťažnej šou. O výhru zabojujú fanúšikovia Lega

03.11.2021, 16:25
Autor:
redred
Celosvetový hit LEGO MASTERS sa na obrazovky Markízy dostane na jar budúceho roka.

Súťažná šou, v ktorej sa vo vzájomnom súboji stretnú tí najväčší fanúšikovia najznámejšej stavebnice LEGO, prichádza už aj na Slovensko. Televízia Markíza dnes spustila registráciu na kasting, všetci záujemcovia sa tak môžu prihlásiť a zistiť, či majú na to stať sa výnimočnými LEGO MASTERS.

„LEGO MASTERS je globálny televízny hit a náš produkčný tím plný skúsených profesionálov urobí všetko pre to, aby si podmanil aj divákov na Slovensku a v Česku,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka televízií Markíza a Nova. „Nielen fanúšikovia LEGA budú touto šou už na jar 2022 nepochybne uchvátení, keď budú so zatajeným dychom sledovať, čo všetko dokážu vytvoriť slovenskí a českí stavitelia,“ dodala.

Súťažiace dvojice bez vekového obmedzenia si v šou otestujú svoju predstavivosť, kreativitu, originalitu a rýchlosť v boji o titul najtalentovanejších amatérskych staviteľov LEGA na Slovensku a v Česku.

V každej epizóde bude ich úlohou za pomoci obrovskej zásoby dielikov slávnej stavebnice vytvoriť výnimočné dielo podľa určeného zadania, ktorým čo najviac ohromia porotu. Nebudú však mať k dispozícii žiaden návod, využiť tak musia výlučne svoju vlastnú fantáziu a staviteľskú zručnosť.

Autorov tých najviac nápaditých, technicky dokonalých a unikátnych výtvorov z kociek LEGA posunú porotcovia do ďalších kôl. Jeden pár bude vo veľkolepom finále korunovaný za víťaza a okrem prestížneho titulu LEGO MASTERS si zo šou odnesie aj atraktívnu finančnú výhru.

LEGO MASTERS je celosvetovo úspešný formát, ktorý vytvorili spoločnosti Tuesday’s Child Television a The LEGO Group, debutoval v auguste 2017 vo Veľkej Británii. Odvtedy ho s veľkým úspechom adaptovalo už 16 vysielateľov naprieč Európou, USA, Austráliou aj Áziou, pričom táto československá verzia bude 17-tou v poradí. Formát aj jednotlivé jeho adaptácie celosvetovo distribuuje spoločnosť Banijay Rights.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 20:43