1. Bolo mi to veľmi ľúto, pretože som sa v Československu, ako vo svojej vlasti narodila. Dnes je mi to stále ľúto kultúrne a spoločensky, ale musím sa priznať, že politicky som rada, že sme každý niekde inde. 2. Cnie sa mi po slovenských knihách v kníhkupectvách na Václaváku a po slovenských časopisoch v stánkoch českých miest. 3. Neexistuje v Čechách ruina, zámok alebo park, v ktorom by som nebola a netrávila svoju mladosť. Ak mi je niečo ľúto, tak sú to skvosty architektúry, v ktorých som trávila čas pri filmovaní.Radek Miča, MAFRA
StoryEditor

Magda Vášáryová odkazuje bulváru: Klamete!

07.11.2021, 19:02
Autor:
(pš)(pš)
Ochraňuje takto sestru Emíliu Vášáryovú, ktorá sa nakazila Covidom.

Magda Vášáryová prostredníctvom sociálnej siete odkryla zdravotný stav svojej sestry Emílie Vášáryovej, ktorá sa nakazila Covidom. Známa herečka sa síce nakazila Covidom, ale vďaka očkovaniu je v poriadku, napísala Magda Vášáryová. Reagovala tak na článok v bulvárnych médiách, ktoré uviedli, že Emília Vášáryová bojuje s ťažkým priebehom Covidu. Tým zároveň odkázala, že klamú a sú nebezpečné médiá.

"Bulvár, ešte stále točíte, že moja sestra Emília V. je strašne chorá? Klamete, ste nebezpečné médiá, otupujete mozgy ľudí, pre ktorých ste jediným zdrojom informácií o svete mimo ich dediny. Preto máte zodpovednosť väčšiu ako oni za to, čo šírite," napísala na Facebook Magda Vášáryová.
Bývalá politička a veľvyslankyňa doplnila vysvetlenie o zdravotnom stave sestry, známej herečky Emílie: "Pravdou je, že moju sestru nakazila klamárka, že je očkovaná, v Prahe. Ale keďže moja sestra je 3x očkovaná, je v oriadku. Očkovanie ju zachránilo."
Zároveň poskytla aj vysvetlenie, prečo o tomto nenapíše samotná Emília. Nepoužíva počítače a už vôbec nie sociálne siete.
Pluska

​O "ťažkom" zdravotnom stave Emílie Vašáryovej reportovali viaceré médiá. Medzičasom titulky, ako aj obsah správ zmenili. Časť o tom, ako Emília ťažko zdoláva Covid, sme našli napríklad vo videu na portáli Pluska.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 16:12