Rádio Human
StoryEditor

Nové rádio v éteri. Rádio Human bude zamerané na biznis a firmy

18.05.2018, 10:10
Autor:
hrnhrn

V pondelok 21. mája o ôsmej ráno začína na Slovensku vysielať nové rádio HUMAN, určené špeciálne pre rodinné firmy a profesionálov, ktorých životom je biznis, podnikanie, manažment a práca s ľuďmi. Internetové rádio bude dostupné cez radia.sk, alebo priamo cez stránku www.radiohuman.sk

Rádio HUMAN je pôvodný slovenský projekt, za ktorým nestojí žiadna nadnárodná spoločnosť či finančná skupina. Podľa zakladateľov nejde ani o prevzatý alebo upravený formát zahraničnej stanice, ale o originálnu produkciu. Hlavným poslaním nového rádia je vytvorenie priestoru pre tému rodinných firiem, manažmentu, práce s ľuďmi a ďalšími oblasťami, ktoré s riadením spoločností a podnikaním úzkom  súvisia.

Riaditeľom rádia je Hubert Matwij. Zakladateľom je spoločnosti Human Inside, zastúpená Erikou Matwij. V prvých mesiacoch budú na postoch moderátorov a redaktorov odborných relácií budú Erika Matwij, Marián Klein a Jana Koziaková. Lifestylové relácie budú pripravovať Oľga Belešová, Tomáš Kotlárik,  Matúš Mažec a Barbora Žiačiková ml. Na vyváženie odborných tém sú do programovej štruktúry rovnomerne zaradené aj oddychové formáty zo života mimo práce a množstvo dobrej hudby. 

Obsahová špecifikácia nového rádia odráža profesionálnu orientáciu jeho zakladateľov - manželov Eriky a Huberta Matwij. „Sme prvé rádio pre rodinné firmy na Slovensku. Doteraz u nás takýto formát nebol, napriek tomu, že téma rodinného podnikania si ho zaslúži,“ hovorí Erika Matwij, ktorá sa práci s rodinnými spoločnosťami cielene venuje posledných osem rokov. „Rozhodli sme sa založiť Rádio HUMAN, aby táto nesmierne zaujímavá téma dostala priestor. 

"Rozbiehame sa od nuly a v prvej etape budeme premiérovo vysielať každý deň dve hodinové relácie z vlastnej produkcie. Prvá hodina je manažérsky orientovaná, má slúžiť ako užitočný zdroj informácií. Druhá hodina prináša oddychovejšie témy. Čas od ôsmej do deviatej v pondelok v stredu a piatok je vyhradený relácii Manažérska kaviareň, kde budeme odpovedať aj na otázky poslucháčov. V utorok a štvrtok ju vystrieda relácia Viete, že... o zaujímavostiach z biznisu. Od deviatej každý pracovný deň vysielame profilovo a lifestylovo zamerané relácie Vizitka a Svet inšpiratívnych ľudí. Postupne budeme pridávať ďalšie relácie a témy,“ popisuje pilotnú etapu vysielania Hubert Matwij.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 00:50