Printscreen/TV Barrandov
StoryEditor

V TV Barrandov pribudne ďalšia relácia moderovaná riaditeľom Soukupom

23.08.2018, 18:10
Autor:
ČTKČTK
Soukupom moderované relácie tvoria základ celej jesennej schémy, celkom ich bude počas týždňa osem.

V TV Barrandov na jeseň pribudne ďalšia relácia moderovaná generálnym riaditeľom televízie Jaromírom Soukupom. V stredu sa bude vysielať diskusná relácia Jaromír Soukup LIVE. Soukupom moderované relácie tvoria základ celej jesennej schémy, celkom ich bude počas týždňa osem. Televízia to dnes oznámila v tlačovej správe.

Televízii Barrandov v prvej polovici tohto roka klesla sledovanosť kanálov medziročne o 19 percent, v diváckej skupine nad 15 rokov predstavovala sedem percent. Od augusta televízia zrušila svoju hlavnú spravodajskú reláciu Naše správy. Avizovala, že ju nahradí novými spravodajskými formátmi. Podľa Rady pre rozhlasové a televízne vysielanie Soukup najmenej v piatich prípadoch vo svojich reláciách porušil zákon.

"Novou programovou schémou reaguje televízia Barrandov na zvýšený divácky záujem o programy, ktoré sa venujú politike a hlavne veľkým ekonomickým a politickým kauzám. Aj preto od jesene ponúkneme divákom v tomto type relácií rad nových prvkov, ktoré zvýšia ich zážitok zo sledovania. Veľkú úlohu v novej schéme majú tiež zábavné relácie, v ktorých diváci uvidia veľa známych osobností," uviedol Soukup.

​Stredajšia Jaromír Soukup LIVE má byť prvou a zároveň jedinou diskusnou reláciou, v ktorej dostanú priestor ľudia z publika. Novinkou je aj nedeľná relácia Bez cenzúry, kde sa budú striedať moderátori Petr Prevrátil s Evou Borskou.

Pondelkové večery budú patriť osobnostiam českej kultúrnej a spoločenskej scény v diskusii Inštinkty Jaromíra Soukupa. Vo štvrtkové večery stanica TV Barrandov už tradične odvysiela diskusný blok relácií TÝŽDEŇ s prezidentom a Duel Jaromíra Soukupa. V programe zostávajú aj stálice programe Aréna Jaromíra Soukupa či Kauzy Jaromíra Soukupa a na ne nadväzujúci nový formát Ako dopadli Kauzy Jaromíra Soukupa.

So štartom jesennej programovej schémy budú nedeľné večery venované súhrnu tých najdôležitejších udalostí uplynulého týždňa v relácii Týždeň podľa Jaromíra Soukupa.

Soukupove vydavateľstvo Empresa Media televíziu získalo na začiatku roka 2013 od spoločnosti Moravia Steel podnikateľa Tomáša Chrenka. Tento rok v júni vydavateľstvo zredukovalo počet zamestnancov o pätinu. Výpoveď dostalo minimálne tridsať ľudí, v drvivej väčšine v novinárskych profesiách. Skupina Empresa Media je vydavateľom tlačených titulov Týden, Faktor Soukup, Inštinkt, Sedmička, Top Divky, Animáček alebo Popcorn a ich on-line verzií. Zároveň je aj dodávateľom spravodajského obsahu pre TV Barrandov.

01 - Modified: 2019-09-24 08:36:23 - Feat.: - Title: Televízia Barrandov plánuje nový model financovania. Produkciám bude platiť podľa sledovanosti ich programov 02 - Modified: 2019-01-25 20:18:51 - Feat.: - Title: TV Barrandov zruší štyri relácie Jaromíra Soukupa. Zostane mu ich ešte sedem 03 - Modified: 2018-07-24 11:08:28 - Feat.: - Title: TV Barrandov ruší večerné správy. Nahradia ich Soukupove relácie
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 07:28