Flema, Slovak Telekom
StoryEditor

Flema Media Awards vyhlásila shortlisty. K oceneniu je bližšie aj päť slovenských agentúr

21.09.2018, 12:09
Výsledky budeme poznať 15. novembra.

Súťaž Flema Media Awards, ktorá každoročne oceňuje inovátorský a kreatívny prístup pri plánovaní kampaní, vyhlásila shortltisty. Zo 74 prihlásených kampaní do súťaže postúpilo na shortlist 32 kampaní v dvanástich kategóriách. Darilo sa aj slovenským agentúram.

Zo slovenských agentúr má najviac shortlistov agentúra Wavemaker Slovakia - 4 a TRIAD - 2. Viaceré slovenské agentúry majú po jednom shortliste, pozrite sa, ktoré to sú:

Agentúra Wavemaker Slovakia

Agentúra TRIAD

Po jednom shortliste získali tieto slovenské agentúry:

Agentúra PHD Slovensko

  • Kategória Najodvážnejší počin s prácou pre Škoda Auto Slovensko #KAROQINAQ  

Agentúra Socialists

Agentúra Starmedia, Co.

  • Kategória Najlepšia lokálna exekúcia globálnej kampane - práca pre H&M Erdem x H&M . 

Shortlist v kategórii Najlepšia veľká kampaň získal aj Plzeňský Prazdroj za prácu Jasné, že Birell je nealko!  - pričom na tejto práci sa podieľali slovenské agentúry TRIAD a Wavemaker Slovakia.

Na súťaži uspeli aj české pobočky slovenských agentúr či už Triadu alebo Zaraguzy. Jeden shortlist získala česká Bigmedia. Kompletné výsledky získaných  shortlistov nájdete tu

"Sme príjemne prekvapení kvalitou letných prihlášok. Porota v druhom kole bude veľmi zaujímavá, ťažko odhadnúť, ktoré z prác aj získajú ocenenia. Zároveň je príjemné sledovať, že práce na shortliste pochádzajú zo širokého spektra prihlasovateľov, ako mediálnych, digitálnych alebo komunikačných agentúr, zadávateľov a médií. Svedčí o tom, že úsilie o inovatívne prístupy a myšlienky je vlastné všetkým subjektom na trhu," interpretujevýsledky shortlistov Hynek Cimoradský, managing partner spoločnosti Flemedia, ktorá organizuje súťaž.

Súťaž každý rok sprevádza aj konferencia, bude sa konať v Prahe už 4. októbra.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 01:40