StoryEditor

Nech vás, komediantov dobre trafí. Prihovára sa novinárom Robert Fico

13.11.2018, 14:51
Autor:
(pš)(pš)
Predsedovi strany SMER sa nepáči, ako niektoré médiá interpretujú výsledky víkendových volieb.

Bývalému premiérovi Robertovi Ficovi a predsedovi SMER sa nepáči, ako niektorí novinári interpretujú výsledky komunálnych volieb. Na svojom Facebookovom účte zverejnil video, v ktorom sa prihovoril novinárom. Označil ich za komediantov a v závere videa im poprial, aby "ich dobre trafilo". 

"Veľká časť novinárov sa pri hodnotení volieb správa, ako lacno najatí komedianti", hovorí v úvode videa Robert Fico. "Keby to bolo smiešne, zasmiali by sme sa na tom, ale ak akceptujú tvrdenie opozície, že bola so svojimi výsledkami na úrovni nuly úspešná, a nevzdorujú tomuto šialenstvu, začínajú čím ďalej tým viac ohrozovať demokraciu na Slovensku," tvrdí Fico. 

O médiách bývalý premiér ďalej hovorí, že "šmírujú, neoprávnene zasahujú do súkromia ľudí, dennodenne porušujú tlačový zákon, neinformujú alebo dezinformujú, najmä klamú a vymýšľajú si. S jediným cieľom: Kartágo musí padnúť!, Smer musí padnúť!"

V závere novinárom Fico odkázal, že napriek džihádu, ktorý médiá voči Smer-u vedú, strana ide vyhrať voľby. "A nech vás, komediantov medzi novinármi dobre trafí!, ukončil svoj príhovor na Facebooku Robert Fico.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 10:49