StoryEditor

Ranné noviny TV Joj spolupracujú s aplikáciou Waze

31.10.2019, 11:05
Autor:
hrnhrn
V aplikácii Waze sa nachádza aj tím TV JOJ.

Ranné noviny TV Joj doteraz informovali raz týždenne, vždy v pondelok, o dopravnej situácii na Slovensku. Od pondelka, 4. novembra, budú v spolupráci s aplikáciou Waze prinášať každý pracovný deň najaktuálnejšie dopravné informácie z celého Slovenska. Dopravné vstupy budú moderovať Nicol Richterová a Juraj Hajdin.

"Divákom chceme prinášať stále niečo nové, preto sme sa spojili s dopravnou aplikáciou Waze. Chceme tak pomôcť našim divákom lepšie sa orientovať v doprave cestou do práce či školy," informuje hovorkyňa televízie Joj Lucia Kulihová. 

V aplikácii Waze sa už nachádza tím TV Joj, kam sa môžu diváci pridať a podieľať sa tak na informovaní ostatných o aktuálnej situácii na cestách zo svojho mesta.

Ranné noviny TV Joj začali svoje vysielanie 12. marca 2018. Dosiaľ najsledovanejšie boli v stredu 10. apríla 2019, kedy si prvé spravodajstvo pozrelo spolu 71-tisíc divákov starších ako 12 rokov. Najlepší mesačný priemer dosiahli Ranné noviny v marci, apríli i v máji tohto roka, kedy bolo pri obrazovkách v priemere 55-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Ranné noviny pripravujú dva moderátorské tímy - Bibiana Ondrejková, Bruno Ciberej, Alena Stračiaková, Dodo Kuriľák, Erika Kresťánková, Erika Barkolová, Lucia Wirthová, Thomas Puskailer, Daniel Cibula, Miriam Jarošová, Peter Jurčovič,
Michal Hazlinger, Pavol Katrinec a Danica Susa-Klein.

TV JOJ

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 16:37