Nicktoons
StoryEditor

Detský kanál Nicktoons spúšťa vysielanie na Slovensku

04.11.2019, 11:00
Autor:
TSTS
Nový detský televízny kanál s animovaným obsahom a nepretržitým dvadsaťštyrihodinovým vysielaním.

Nicktoons, úplne nový televízny kanál s animovaným obsahom a nepretržitým dvadsaťštyrihodinovým vysielaním, bude už v novembri dostupný pre slovenských divákov. Je určený pre detského diváka od 4 do 10 rokov. Prinesie výber animovaných seriálov, vrátane niekoľkých premiér spoločnosti Nickleodon, ktorá je prevádzkovateľom rovnomenného kanálu – jedného z najpopulárnejších detských kanálov na svete.

Zákazníci spoločnosti UPC Broadband Slovakia získajú prístup k novému kanálu od začiatku novembra. Slovenský Telekom, Digi Slovakia a ostatní operátori budú nasledovať a spustia kanál v priebehu novembra.

Viacom, spoločnosť prevádzkujúca vysielanie kanálov Nickelodeon, Nick Jr., Prima Comedy Central a MTV so sledovanosťou vo viac než 90 miliónoch domácností v 27 krajinách po celom svete. Nicktoons je jediný kanál s animovaným obsahom pre deti, ktorý vysiela dvadsaťštyri hodín denne a malým divákom ponúka kultové seriály od Nickleodonu. Takými sú napríklad Vzostup korytnačiek Ninja, Spongebob v nohaviciach, seriál Kung Fu Panda, Avatar: Legendy o Aangovi alebo Tučniaci z Madagaskaru. Nicktoons prinesie aj exkluzívne premiéry animovaných seriálov – napríklad 44 mačiek alebo Lego city dobrodružstvo a mnoho ďalších.

„Nicktoons skvele dopĺňa ponuku detského obsahu od Viacomu,“ hovorí Gábor Harsányi, viceprezident a generálny manažér Viacom International Media Networks pre strednú a východnú Európu a Izrael. „Nový kanál vypĺňa medzeru medzi Nick Jr, ktorý ponúka zábavný a interaktívny obsah pre predškolákov a Nickleodonom, ktorý prináša tie najlepšie animované a hrané seriály populárne medzi teenagermi. S novou kombináciou kanálov ponúkame najväčší výber zábavných animovaných seriálov pre deti každého veku, a to každý deň, po celý deň,“ dodáva.

01 - Modified: 2019-10-30 13:57:05 - Feat.: 0 - Title: Joj mení svoju stanicu Rik. Má nový názov aj logo
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 18:34