StoryEditor

Rádio Expres si pripomína Ďuďa z Hexu špeciálnym hudobným seriálom

05.11.2019, 12:30
Autor:
hrnhrn
Každý týždeň až do Vianoc prinesie pesničku pre Petra Ďuďa Dudáka v exkluzívnej verzii v podaní slovenských spevákov a speváčok. 

Každý týždeň až do Vianoc prinesie Rádio Expres novú pesničku pre Petra Ďuďa Dudáka v exkluzívnej verzii v podaní slovenských spevákov a speváčok.    

V seriáli sa predstavia najväčšie slovenské hviezdy so svojimi obľúbenými hitmi od Hexu. IMT Smile, Zuzana Smatanová, Adam Ďurica, Gladiátor, Sima Martausová alebo Lasky z Pary, ktorý si prekvapujúco zaspieva duet s Petrou Polnišovou. Pridá sa aj kapela Hex v zostave, ktorú doplní spevák Peter Šarkan Novák.

„Ďuďo nám chýba. Budeme si ho pamätať ako skvelého človeka a výnimočného muzikanta. A chceme si ho pripomenúť tým najlepším spôsobom – jeho pesničkami. Preto sme oslovili ľudí, ktorí ho poznali ako kolegu z brandže, ale zároveň sú fanúšikmi Hexu a majú radi ich hudbu tak ako my,“ hovorí hudobný šéf Rádia Expres Rasťo Bečaver.

Hudobný seriál „Pre Ďuďa“ otvára Sima Martausová, ktorá si vybrala svoju najobľúbenejšiu pieseň od Hexu – Srdce.

Prvý diel špeciálu:

Originál piesne:

„Keď sa povie Hex, tak mne napadne slovo srdce. Nielen preto, že sa tak volá pieseň, ktorú sme si s kapelou vybrali. Ale vždy, keď som bola na ich koncerte alebo som sa rozprávala s členmi kapely Hex, tak viem, že to robia preto, lebo tú hudbu majú v srdci. Že to robia radi,“ povedala Sima.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 16:41