StoryEditor

Súboj titanov Joshua vs. Ruiz aj ďalšie boxerské zápasy odvysiela Sport1 a Sport2

04.12.2019, 13:18
Autor:
TSTS
Okrem menu boxerských galavečerov televízny program staníc ponúka prenosy z ďalších atraktívnych športových udalostí a vrcholných súťaží.

Bojové športy si na Slovensku a v Česku získavajú stále väčšiu popularitu a obľubu divákov nielen pri televíznych obrazovkách. Stanice Sport1 a Sport2 dlhodobo venujú pozornosť prenosom galavečerov z celého sveta. 

Už v sobotu 7.12. o 20:00 hod. sa môžu diváci Sport1 tešiť na jeden z najväčších zápasov roka. Na odvetu medzi Anthonym Joshuom a Andym Ruizom Jr.

PR.Konektor

Ide o ostro sledovaný duel o pásy majstra sveta WBA (Super), IBF, WBO a menšej organizácie IBO v ťažkej váhe a zároveň o odvetu duelu z 1. júna 2019, keď Ruiz dokázal v siedmom kole prekvapivo poraziť veľkého favorita Joshuu. Ruiz Jr. má výhrou nad Joshuom na svedomí jedno z najväčších prekvapení v ťažkej váhe za posledné tri dekády, ktoré je možné zaradiť na úroveň výhry Bustera Douglasa nad Mikom Tysonom v roku 1990 alebo Tysona Furyho nad Vladimirom Kličkom pred štyrmi rokmi. Ide o jeden z najväčších zápasov roka 2019.

 „Joshua v prvom zápase nebol tým Joshuom, ktorý predtým ničil svojich súperov. Je jedno, čo ho negatívne ovplyvnilo, tentoraz bude musieť predviesť úplne iný výkon, aby Ruiza porazil. Joshua bude opäť pod väčším tlakom, ak by prehral, jeho gloriola svetovej hviezdy končí, návrat by bol extrémne ťažký, ak nie nemožný,“ hovorí o súboji boxerský expert Sport1 a Sport2 Antonín Vavrda.

Televízie Sport1 a Sport2 pripravujú do konca roka aj ďalšie galavečery. Už v noci zo soboty na nedeľu bude o 03:00 hod. na Sport2 Američan Jermall Charlo obhajovať pás WBC v strednej váhe proti Dennisovi Hoganovi.

Budúci víkend sa zas fanúšikovia boxu môžu tešiť na ďalšie nočné lahôdky, v Madison Square Garden sa predstaví hviezdny Američan Terence Crawford, ktorý bude hájiť svoju neporaziteľnosť a pás WBO vo veltri proti skvelému Litovčanovi Egidijusovi Kavaljauskasovi, na ktorého nemá dobré spomienky z amatérskeho ringu česká jednotka Zdeněk Chládek. Druhým veľkým duelom bude ten medzi Richardom Commeym a Teofimom Lopezom. Víťaz by mal byť budúcim protivníkom fantastického Ukrajinca Vasyla Lomačenka. Priamy prenos štartuje 15.12. o 03:00 hod. na Sport2.

28. decembra zakončí boxerský rok na Sport1 a Sport2 galavečer Premier Boxing Champions a Mayweather Promotions a hlavný duel Gervonta Davis vs. Juriorkis Gamboa. Davis je talentom svetového boxu, ktorého Floyd Mayweather označuje za svojho nástupcu, Gamboa za skvelého Kubánca, ktorý môže prípadným triumfom ukázať, že ešte nepatrí do starého železa.

Okrem menu boxerských galavečerov televízny program staníc Sport1 a Sport2 ponúka tiež prenosy z ďalších atraktívnych športových udalostí a vrcholných súťaží ako Formula1, hokejové KHL, SHL, CHL a slovenská Tipsport liga, najvyššia portugalská futbalová súťaž Liga NOS, turecká  Süper Lig, NFL, tenisové turnaje okruhu ATP250 či zápasy hádzanárskej Ligy majstrov či svetových a európskych šampionátov.

01 - Modified: 2019-07-23 09:44:44 - Feat.: 0 - Title: Americký futbal na kanáloch Sport1 a Sport2: Do ponuky pribudne okrem NFL aj univerzitná liga NCAA 02 - Modified: 2019-08-13 11:09:36 - Feat.: 0 - Title: Stanice Sport1 a Sport2 rozširujú svoje futbalové portfólio. Prinášajú tureckú Süper Lig
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 09:34