TV Markíza
StoryEditor

Trnavské rádio obohacuje svoju programovú štruktúru

16.01.2020, 11:39
Autor:
redred
Začína s vlastnými nedeľnými talkshow.

Trnavské rádio sa rozhodlo zatraktívniť svoju víkendovú programovú štruktúrou novou talkshow. Nedeľné predpoludnie bude patriť rozhovorom so známymi osobnosťami, ale aj so zaujímavými lokálnymi ľuďmi z rôznych oblastí života. Vždy v nedeľu o 10.00 hodine sa tak môžete tešiť na 60 minút hovoreného slova s moderátorkou Viky Chovancovou.

Moderátorka Viky Chovancová je poslucháčom dobre známa z ranného vysielania Trnavského rádia. Na výzvu prinášať unikátne rozhovory sa teší: “Máme za sebou vyše polroka príprav, ktorých výsledok sme zhmotnili práve do tejto relácie. Je to priestor plný slobody, v ktorom môžem za našich poslucháčov zvedavo klásť otázky výnimočným ľuďom. Som za to veľmi vďačná nielen rádiu, ale aj vám, pre ktorých to robíme.”

Prvým hosťom novej relácie bol moderátor spravodajstva TV Markíza Viktor Vincze. Už tento víkend sa môžu poslucháči tešiť na burlesque tanečnicu Lady Vivian, do nasledujúcich častí pozvanie prijala Zuzana Belohorcová či spevák Martin Cisár.

Podľa reprezentatívneho prieskumu agentúry AKO realizovaného v auguste 2019, je Trnavské rádio treťou najpočúvanejšou stanicou v meste Trnava a zároveň jednotkou v znalosti medzi obyvateľmi. Denne si Ladí si ho približne 23 000 poslucháčov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 23:09