Reuters
StoryEditor

Netflix potvrdil záujem o spoluprácu s Harrym a Meghan

19.01.2020, 14:42
Autor:
(pš)(pš)
Potvrdil to šéf obsahu streamovacieho gigantu.

Britská monarchia žije už niekoľko dní témou princa Harryho a jeho manželky Meghan, ktorí už netúžia byť súčasťou kráľovskej rodiny. Chcú sa vzdať kráľovských úloh a byť finančne nezávislými. Dvojica, ktorá podľa výrokov médií po ich svadbe priniesla do kráľovskej rodiny svieži vietor, dnes hovorí o tom, že svoj život budú žiť striedavo v Kanade a Británii.

V Kanade dnes Meghan spolu so synom Archiem čaká na Harryho, ktorý uplynulý týždeň rokoval v Británii spolu s kráľovnou Alžbetou o ich ďalšom pôsobení nielen v kráľovskej rodine, ale najmä mimo nej. Dvojica je dnes top témou nielen v britských, ale aj zahraničných médiách.

Tie v uplynulom týždni špekulovali o spolupráci Meghan a Disney spoločnosti. Dnes je to namiesto Disney streamingová spoločnosť Netflix. O možnej spolupráci píše britský Guardian.

Len prednedávnom Buckinghamský palác oznámil, že Harry a Meghan už formálne nebudú reprezentovať kráľovnú a už sa o nich zaujíma Netflix. Je to dokonca vedúci obsahového gigantu Netflixu Ted Sarandos, ktorý sa na margo možnej spolupráce s párom vyjadril: „Kto by nemal záujem? Áno samozrejme."

Dvojica bude čoskoro finančne nezávislá, a tak pokojne môže prijať ponuku spoločnosti Netflix a nasledovať tak inú nemenej slávnu dvojicu Michelle a Baracka Obamovcov. Tí sa s Netflixom dohodli, že pre spoločnosť budú produkovať filmy.

Minulý rok sa Megan a Harry objavili na premiére Disneyho Levieho kráľa. Meghan sa so spoločnosťou dohodla na spolupráci, avšak charitatívne. Aj Harry si vyskúšal podobnú spoluprácu, a to s Oprah Winfrey na dokumentárnom filme o mentálnom zdraví pre Apple TV.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 15:19