archív
StoryEditor

Rádio Vlna prináša zmeny vo vysielaní. Tú istú pesničku nezahrá počas dňa dvakrát

07.02.2022, 11:30
Autor:
redred
Novú programovú štruktúru odštartovala Vlna po zmene vlastníka od februára.

Rádio Vlna prináša zmeny vo vysielaní a od februára odštartovalo novú programovú štruktúru. Novinkou bude rozšírené moderované vysielanie až do večerných hodín, viacej krátkych informácií zo spravodajstva a pesničky nebude počas dňa opakovať.

Marek Mikúšek, programový riaditeľ Radio Group, uviedol, že Rádio Vlna zdvojnásobilo svoju hudobnú knižnicu. „Hudobná dramaturgička Alica Földváryová denne pripravuje úžasný playlist hitov, ktoré sa nikdy v priebehu dňa nezopakujú,“ dodal.

Rozširuje sa aj moderované vysielanie a počas pracovných dní sa predlžuje až do ôsmej hodiny večer. Od 17.00 do 20.00 hod. pribudne do vysielania relácia „Na vlne s Martinou alebo Milanom“ a od 20.00 hod. pokračujú hodinové špeciály, ako sú „Osemdesiatky po ôsmej“, rozhovory Sláva Jurka s kňazom Jankom Sucháňom – „Poďme sa rozprávať“, „Hity rokov 80-tych s Flebom“ či „Oldies Párty“.

V rannom vysielacom čase od piatej do deviatej prinesie rádio aktuálne správy, dopravný servis a počasie v pravidelných 20-minútových intervaloch. „Rozšírením moderovaného vysielania do večerných časov chceme poslucháčovi Rádia Vlna priniesť pocit, že sme stále s ním. Zároveň sme radi, že môžeme ponúkať častejšie aktuálne a stručné informácie zo spravodajstva,“ dodáva Mikúšek.

Spoločnosť Radio Group vznikla na sklonku roku 2021 po akvizícii Rádia Vlna. Do jej portfólia patrí tiež Fun rádio, ako aj webové stránky a sociálne siete oboch rádií. Radio Group zastrešuje obe rádiá programovo, marketingovo a zároveň exkluzívne pokrýva predaj reklamného priestoru vo vysielaní aj v online priestore.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 13:31