koronavírusTASR
StoryEditor

Mimoriadna relácia na Markíze: Hosťami budú šéf lekárskych odborov, minister hospodárstva a policajný prezident

16.03.2020, 15:00
Autor:
redred
Televízia Markíza v pondelok 16. marca odvysiela ďalšiu mimoriadnu reláciu v súvislosti so šíriacou sa pandémiou koronavírusu.

Televízia Markíza dnes večer, v pondelok 16. marca so začiatkom o 21:30, odvysiela ďalšiu mimoriadnu reláciu v súvislosti so šíriacou sa pandémiou koronavírusu.

Moderátorka Gabriela Kajtárová aktuálnu situáciu naživo rozoberie hneď s niekoľkými hosťami.

Šéf Lekárskeho odborového združenia Peter Visolajský povie, ako sú na prípadný nápor pacientov pripravené naše nemocnice a či nehrozí ich kolaps.

Dosluhujúci minister hospodárstva Peter Žiga sprostredkuje informácie o nových opatreniach, ktoré vláda pripravila pre firmy, ako aj situáciu v slovenských automobilkách.

Policajný prezident Milan Lučanský zhodnotí aktuálnu bezpečnostnú situáciu a oboznámi verejnosť so stavom pátrania po šíriteľoch nebezpečných hoaxov súvisiacich s koronavírusom.

Dnešná relácia sa bude venovať aj vplyvu súčasnej kritickej situácie na podnikanie a biznis, úspory Slovákov, ako aj ich hypotekárne úvery či druhý dôchodkový pilier. O svojich vlastných skúsenostiach v terajších náročných časoch porozprávajú zástupcovia gastronomických prevádzok či veľkých obchodných reťazcov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 23:17