StoryEditor

Buďte súčasťou najväčšej európskej house párty so svetovými dížejmi

26.05.2020, 12:52
Autor:
redred
David Guetta, Matoma či Majestic budú hrať pre vás v Rádiu Expres.

Naše najpočúvanejšie Rádio Expres chystá pre svojich poslucháčov špecialitku, a síce najväčšiu európsku house party Radio Rave. Party sa zúčastnia najvýznamnejší svetoví dídžeji súčasnosti ako napríklad David Guetta, Robin Schulz, Alan Walker, Matoma, Lost Freqencies, Majestic, Martin Garrix a ďalší, ktorí predstavia svoje nové sety. Do projektu sa zapojili aj najlepší slovenskí DJi Milan Lieskovský a DJ EKG.

Výnimočná house party sa začne v sobotu 30. mája o 20.00, a to simultánne v najväčších rádiách spoločnosti Bauer naprieč Európou: vo Veľkej Británii (Kiss FM), Poľsku (RMF Maxx), Dánsku (The Voice), Švédsku (NRJ), Nórsku (Kiss), Fínsku (Kiss). Na Slovensku stojí za projektom exkluzívne iba Rádio Expres.

„Máme z Radio Rave ohromnú radosť. Počas pandémie sa potvrdilo, akú dôležitú úlohu plní rádio ako médium, keď dôveryhodne a zodpovedne informuje, baví a poslucháčom vie priniesť aj špeciálne veľké hudobné projekty. V prípade projektu Radio Rave sa prvýkrát spojili rádia spoločnosti Bauer s najlepšími DJmi súčasnosti, ktorí sa ochotne zapojili do tohto projektu a spoločne prinesú miliónom svojich poslucháčov to, kvôli čomu ľudia rádio milujú. Hudbu, hviezdy, zábavu a pocit spolupatričnosti," dodáva Rasťo Bečaver, šéfmoderátor a hlava hudby Rádia Expres.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 16:06