archív
StoryEditor

Parlamentné listy menia majiteľa

19.06.2020, 15:00
Autor:
redred
Pri tej príležitosti menia vizuál loga.

Spravodajský portál Parlamentné listy. sk, ktorý je na mediálnom trhu od roku 2015 zmenil majiteľa aj layout. Piate narodeniny prinášajú webu novú grafickú výbavu, ktorej cieľom je lepšia prehľadnosť, väčšia funkcionalita a orientácia na mladšiu cieľovú skupinu.

Od mája 2020 je novým majiteľom Parlamentných listov spoločnosť MEDIA WORK. Konateľom spoločnosti je Stanislav Hulla, ktorý v minulosti založil s partnermi spoločnost Bit-Media, (vtedajší najväčší vydavateľ online verzií printových médií ako SME, Pravda, Trend, Hospodárske noviny, Avízo, Nový Čas, The Slovak Spectator, Új Szó, Národná obroda, denník Slovenská republika, týždenník Domino fórum).

„Mám ambíciu postupne rozširovať obsahovú ponuku portálu. V súčasnosti sú Parlamentné listy.sk aj programovou službou v zozname vysielateľov, preto chcem priniesť viac video obsahu, diskusie s politikmi, rozhovory, ankety.  Čitatelia Parlamentných listov postupne nájdu na webe aj celkom nové rubriky ako je šport či počasie atď. Zároveň by som chcel upriamiť komunikáciu aj na samotnú značku, ktorá aj napriek tomu, že bola vyňatá zo zoznamu konšpiračných webov a následne zaradená medzi overené weby, dokonca s vyšším hodnotením ako niektoré dlhoročné brandy, stále je zo strany niektorých médií označovaná ako kontroverzná. Takéto nálepkovanie považujem za poškodzovanie značky a budem sa voči tomu striktne brániť, “ hovorí o svojich plánoch nový majiteľ.

Pred dvoma rokmi boli vymazané zo zoznamu konšpiračných webov. Od októbra 2016 sú aj v zozname IABmonitor  - oficiálnom meraní návštevnosti reklamných internetových médií).

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 13:25