Príchod hokejistov a hrozba vojny na Ukrajine výrazne ovplyvnili sledovanosť Televízie TA3Dreamstime
StoryEditor

Príchod hokejistov a hrozba vojny na Ukrajine výrazne ovplyvnili sledovanosť Televízie TA3

24.02.2022, 23:00
Televízia TA3 dosiahla včera najvyšší celodenný podiel (3,88%) na trhu a aj sledovanosť od začiatku roku.

Divákov k obrazovkám Televízie TA3 pritiahol najmä avizovaný príchod hokejistov, ktorým sa vo vysielaní venovali popoludňajšie štúdiá. Hosťom bol Richard Kapuš, ktorý spolu s moderátorom  Miroslavom Michalechom komentovali oslavy úspechu nášho hokejového tímu v Pekingu. Prvé štúdio po 14 tej oslovilo 84 tis. divákov a druhé 78 tis.

Téma zaujala mužov aj ženy v cieľovej skupine 12+. Vysokú sledovanosť priniesli diváci z veľkých miest, Bratislavského a Trnavského kraja s vyšším vzdelaním. Príchod hokejistov a hrozba vojny na Ukrajine výrazne ovplyvnili sledovanosť Televízie TA3 Príchod hokejistov a hrozba vojny na Ukrajine výrazne ovplyvnili sledovanosť Televízie TA3 TA3

Situácia na Ukrajine je v súčasnosti najvýznamnejšou a najaktuálnejšou udalosťou na svete a nie je ľahostajná ani divákom na Slovensku, pre ktorých je Televízia TA3 pravidelne prvou voľbou pri získavaní komplexného prehľadu. Hroziacemu vojnovému konfliktu sa venovali naše stabilné relácie. Téma dňa s moderátorom Petrom Bielikom dosiahla so sledovanosťou 89 tis. divákov  a zásahom 304 tis. divákov 12+ svoj tohtoročný rekord. Aj ďalšia relácia Tak takto?! s moderátorkou Annou Žitnou rozoberala napätie na Ukrajine a so sledovanosťou 74 tis. divákov (zásah 106 tis. divákov) 12+ dosiahla tohtoročné maximum.

Rekordy dosiahli aj relácie Ekonomika a Raňajky.

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 07:15