StoryEditor

MAFRA Slovakia prináša pred Vianocami dva nové knižné tituly

08.12.2020, 12:45
Autor:
TSTS
Koniec roka prináša v druhom najväčšom vydavateľskom dome na Slovensku niekoľko noviniek.

Koniec roka prináša v druhom najväčšom vydavateľskom dome na Slovensku niekoľko noviniek – dve z toho sú knižné. MAFRA Slovakia tak napĺňa svoju ambíciu posilňovať svoju pozíciu v knižnom segmente na Slovenskom trhu.

Prvou knihou je Čarovné Slovensko, ktoré vychádza z obľúbeného rovnomenného mesačníka; autormi je kolektív pod vedením šéfredaktorky Róberty Karpinskej. Ide o výpravnú obrazovo-náučnú publikáciu v luxusnom prevedení s informáciami o krásach Slovenska v slovenčine, angličtine a nemčine. A to na vyše 260 stranách.

MAFRA Slovakia / Čarovné Slovensko

​Čarovné Slovensko vyšlo netradične v dvoch verziách obálky; samotný obsah knihy je totožný. Folklórny štýl obálky je výsledkom spolupráce s PARTA – Slovenské ľudové umenie.

Knihu ponúka MAFRA cez vlastný predajný kanál (eshop evitovky.sk) a prostredníctvom všetkých známych sietí kníhkupectiev a online predajní.

MAFRA Slovakia / Čarovné Slovensko

​Druhou publikáciou je kniha z novej edície Osudovky, Sny sa plnia – dôverné rozhovory s Mirom Jarošom. S populárnym interpretom sa rozprávala známa autorka súčasných románov Monika Macháčková. Ide o prvú knihu s Jarošom určenú pre dospelého čitateľa.

MAFRA Slovakia / Sny sa plnia

​Pozrite si ukážku z kapitoly Hrady z knihy Čarovné Slovensko:

MAFRA Slovakia / Čarovné Slovensko MAFRA Slovakia / Čarovné Slovensko MAFRA Slovakia / Čarovné Slovensko MAFRA Slovakia / Čarovné Slovensko

01 - Modified: 2021-12-17 06:54:35 - Feat.: - Title: MAFRA Slovakia je aktívna na knižnom trhu 02 - Modified: 2021-02-04 10:16:44 - Feat.: - Title: Vychádza prvá tohtoročná evitovka. Autorkou je Monika Macháčková
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 17:40