TV Rik
StoryEditor

Orange Slovensko pridáva do ponuky detskú televíziu Rik

22.04.2021, 14:40
Autor:
redred
TV Rik bude dostupná v Orange TV od 1. mája.

Orange Slovensko pridáva od 1. mája do ponuky program televízie Rik. Detský kanál bude dostupný v službe Orange TV cez kábel a Orange TV cez internet, pričom bude zaradený od základného balíku Optimal, a vyššie.

TV RiK ponúka vzdelávací a nenásilný obsah pre deti, ktorý je tvorený z rozsiahlej knižnice detských programov. Medzi obľúbené rozprávky patrí Malý medvedík, Príbehy dvoch myší a Máša a medveď. Detské programy sú vytvárané tak, aby boli nielen zábavné, ale aj poučné a zároveň sa vyhýbajú násiliu a vyzdvihujú spoločenské hodnoty.

Televízny kanál pre deti a rodiny v slovenskom jazyku priniesla na Slovensko spoločnosť IFC Media spolu s mníchovskou spoločnosťou Your Family Entertainment AG. Vysiela 24 hodín denne a 7 dní v týždni rozprávky, detskú hranú i animovanú tvorbu aj filmy a seriály v slovenskom jazyku. Maskotom je postavička pochádzajúca z nemeckého ikonického seriálu RiK the Raven, pôvodom z Ravensburgu v Nemecku.

Jedným z významných dodávateľov obsahu je spoločnosť Your Family Entertainment AG, ktorá má v oblasti detských programov dlhoročné skúsenosti, a vysiela pre deti hlavne v nemecky hovoriacich krajinách: v Nemecku, Rakúsku a Švajčiarsku pod názvom Ric TV a v spolupráci s A1 Telekom Austria od roku 2019 prináša aj RiC International.

01 - Modified: 2020-11-26 11:13:08 - Feat.: - Title: Detská televízia RiK je späť
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 12:25