StoryEditor

Zdravšie jogurtové cukríky

02.08.2007, 00:00

Spoločnosť Storck uvádza na trh unikátnu novinku – cukríky Campino Jogurt s 22% ozajstného čerstvého jogurtu.

S ohľadom na súčasné spotrebiteľské trendy zdravého životného štýlu inovovala spoločnosť Storck v spolupráci s nemeckou agentúrou Pahnke Markenmacherei dobre zavedenú značku cukríkov Campino. Tie teraz uvádzajú na trh v novom odľahčenom zložení: namiesto smotany teraz cukríky obsahujú 22 % čerstvého jogurtu.

Na rozdiel od väčšiny ostatných jogurtových cukroviniek na trhu, Strock nepoužíva pre výrobu cukríkov sušený jogurt, ale čerstvý jogurt. Okrem toho obsahujú cukríky taktiež 5 % jahodovej šťavy a kvetinové esencie (kvet z čiernej bazy, pomarančový kvet, mučenka).

Campino Jogurt nájdete na pultoch slovenských obchodov od augusta tohto roku.

Zdroj: Storck

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. december 2025 09:41