Spoločnosť Storck uvádza na trh unikátnu novinku – cukríky Campino Jogurt s 22% ozajstného čerstvého jogurtu.
S ohľadom na súčasné spotrebiteľské trendy zdravého životného štýlu inovovala spoločnosť Storck v spolupráci s nemeckou agentúrou Pahnke Markenmacherei dobre zavedenú značku cukríkov Campino. Tie teraz uvádzajú na trh v novom odľahčenom zložení: namiesto smotany teraz cukríky obsahujú 22 % čerstvého jogurtu.
Na rozdiel od väčšiny ostatných jogurtových cukroviniek na trhu, Strock nepoužíva pre výrobu cukríkov sušený jogurt, ale čerstvý jogurt. Okrem toho obsahujú cukríky taktiež 5 % jahodovej šťavy a kvetinové esencie (kvet z čiernej bazy, pomarančový kvet, mučenka).
Campino Jogurt nájdete na pultoch slovenských obchodov od augusta tohto roku.
Zdroj: Storck

