StoryEditor

Kapor na torte - nová Česko Slovenská kuchárska šou

18.08.2010, 00:00

TV JOJ a TV Prima prinesú na svoje obrazovky Česko Slovenskú kuchársku šou, ktorá chce ponúknuť recepty slovenských a českých celebrít spolu s rozhovormi na rôzne šubizové témy. Kapor na torte štartuje v pondelok 30. augusta 2010 vo večernom prime-time o 20:15 hod.

PR oddelenie TV JOJ takto promuje šou: „Čo majú spoločné Iveta Bartošová s Norou Mojsejovou? Alebo Agáta Janychová s Dolly Buster? Ako to v funguje v spoločnej domácnosti Zuzany Belohorcovej a Vlastu Hájka? Aj to prezradí nová kuchárska šou. Zažite chute a rozhovory, ktoré ste ešte nevideli! Pripravte sa na šokujúcu kombináciu celebrít, ktoré sa už takto nestretnú! Ako to vyzerá u nich v kuchyni, ako varia a čo majú najradšej?

Spoločne sa vyberieme na inšpekciu do domovov a najmä kuchýň známych slovenských a českých celebrít, ktoré dokážu napĺňať stránky novín a časopisov v oboch republikách.“

Televízia JOJ informovala, že v novom programe nepôjde len o varenie, ale aj o atraktívnu finančnú výhru, ktorá je však určená pre dobrú vec. Víťaz šou získa 10 000 euro (250 000 Kč) a sám určí, na ktorú charitatívnu akciu jeho výhra poputuje. „Zvíťazí ten, kto dokáže nielen najlepšie uvariť a postarať sa o svojich hostí, ale aj najlepšie pobaviť a zaujať svojim bývaním,“ hovorí Jozef Gogola, vedúci PR oddelenia TV JOJ.

Na výkony celebrít bude dohliadať profesionál - známy kuchár Zdeněk Pohlreich, ktorý rozhodne aj o víťazovi.

Zdroj: Valéria Polakovičová, Stratégie

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
11. máj 2024 21:22