StoryEditor

Webnoviny.sk s novou reláciou Culinarium

09.04.2010, 00:00

Spravodajsky portál Webnoviny.sk pripravil novú internetovú reláciu o varení Culinarium. Každé dva týždne na stránkach v sekcii Lifestyle pribudne jej nové vydanie.

Martin Dorčák, manažér portálu Webnoviny.sk, hovorí o obsahovej ponuke relácie: „Šéfkuchárska elita bratislavského komplexu reštaurácií v Erdödyho paláci vám predvedie, ako napríklad pripraviť chutný kelový prívarok, jesť ustrice bez príboru, prekvapiť svoju polovičku španielskou studenou polievkou gaspačo, prípadne ako vykostiť rybu tak, aby v nej naozaj nezostala ani len jediná kostička. Na konci každého receptu vám jeden zo skúsených someliérov odporučí to správne víno k danému receptu.“ 

V novej relácii o varení budú pripravovať špeciality šéfkuchár Camouflage Restaurant a víťaz slovenského kola Bocuse d’Or Martin Korbelič, 22-ročný šéfkuchár reštaurácie Elesko Restaurant & Wine Bar Marek Petrán, skúsený šéfkuchár Flowers Restaurant Tomáš Opletal. Produkciu relácie zastreší tím Video redakcie tlačovej agentúry SITA na čele s vedúcim redaktorom Marekom Lelovičom a kameramankou a strihačkou Jankou Harmadyovou. 

Culinarium je súčasťou novej magazínovej sekcie na Webnoviny.sk Lifestyle. Okrem gastronómie v nej nájdete informácie zo sveta golfu, architektúry, cestovania, či módy. Na spravodajskom webe agentúry SITA návštevníci nájdu súťaže o hodnotné ceny, fotogalérie, videosprávy, aktuálny televízny program, kurzový lístok a predpoveď počasia. 

Prvá relácia Culinarium aj s receptom

 

Zdroj: SITA, 2010

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. december 2025 13:17