StoryEditor

Pavol Múdry odchádza zo SITA

25.08.2010, 00:00

Generálny riaditeľ agentúry SITA Pavol Múdry od 01.09.2010 ukončuje svoje pätnásťročné pôsobenie v agentúre SITA.

Naďalej však ostáva v mediálnej oblasti, v súčasnosti sa venuje konzultačnej činnosti v oblasti masmédií a mediálnej komunikácie, takisto založil stavovskú organizáciu mediálnych predstaviteľov - slovenský výbor IPI (International Press Institut).

"Dnes, keď máme na Slovensku už všetky štandardné formáty médií a sformované mediálne prostredie, rovnako ako je tomu vo vyspelých demokratických krajínách, je na čase spustiť aj proces skvalitňovania tohto prostredia." - hovorí Pavol Múdry.

Pavol Múdry po odchode z TASR v roku 1995 založil agentúru SITA, ktorá na mediálny trh vstúpila v júni 1997. Do roku 2008 zastával funkciu generálneho riaditeľa agentúry SITA a posledné dva roky pôsobil ako poradca už nového vedenia.

V súčasnosti sa Múdry venuje konzultačnej činnosti v oblasti masmédií a mediálnej komunikácie a založil slovenský výbor IPI (International Press Institut), stavovskú organizáciu mediálnych predstaviteľov. Je členom Medzinárodnej správnej rady IPI - International Press Institute, ktorý je najväčšou svetovou organizáciou na ochranu slobody slova a médií.

 

Zdroj: SITA, 2010

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 18:06