Ich jedlo patrí medzi najlepšie hodnotené, no komunikáciu na Facebooku už takú dobrú nemajú. Horeca magazine sa pozrel na to, ako najlepšie slovenské reštaurácie žijú, či skôr zomierajú na sociálnych sieťach.
V Horece máj-jún 2012 nájdete aj tieto témy:
- Rozhovor Martin Bajaník, prevádzkovateľ kaviarní Shtoor
- Hodnotiace portály: spôsob, akým môže hotelier získať prehľad o konkurencii a kvalite vlastných služieb
- Ako varia michelinskí šéfkuchári. Najlepší šéfkuchári (nielen) Nemecka preferujú modernú regionálnu kuchyňu s originálnymi receptúrami a kvalitné domáce suroviny
- Súťažila somelierska elita. Víťazom seniorskej súťaže Hubert Trophée 2012 sa stal Rastislav Šuták
- Gastronómia Ryby
Zdroj: red

