Slovensko bude bohatšie
StoryEditor

Kúpa značkového alkoholu, cigariet alebo psa vás vraj obohatí

21.02.2013, 16:02
Slovensko bude bohatšie. Tak znie heslo novej kampane, ktorá sa nachádza vo svojej teasovacej fáze. Súčasťou kampane sú tri videospoty a mikrostránka bohatsieslovensko.sk. Tá odporúča kúpu psa, auta, alkoholu alebo cigariet.

Kampaň “Slovensko bude bohatšie” dáva Slovákom zvláštne tipy.

Slovensko bude bohatšie. Tak znie heslo novej kampane, ktorá sa nachádza vo svojej teasovacej fáze. Súčasťou kampane sú tri videospoty a mikrostránka bohatsieslovensko.sk. Tá odporúča kúpu psa, auta, alkoholu alebo cigariet. Súčasťou stránky sú aj ankety vzťahujúce sa k jednotlivým častiam kampane. V časti, ktorá odporúča alkohol a cigarety, sa pýtajú "Ktorý alkohol je najkrajší na poličke?"

 

Podľa vyjadrenia tlačového oddelenia Koordinačného výboru kampane Bohatšie Slovensko ma kampaň za cieľ priniesť verejnosti tipy, ktoré obohatia životy občanov a prostredníctvom ktorých bude bohatšie aj Slovensko.

 

"Občanov Slovenskej republiky môžeme ubezpečiť, že na kampaň boli všetky prostriedky vynaložené účelne a v súlade s cenami bežnými v komunikačno-marketingovej oblasti. Informácie o rozpočte Vám radi poskytneme po skončení kampane," dodáva tlačové oddelenie.

 

Ďalšie aktivity môžeme očakávať v nasledujúcich dňoch.

http://youtu.be/C4cc7wcklAI

http://youtu.be/jxhtLcRcd7o

http://youtu.be/Hrkrq-_Lm18

Zdroj: ili

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 01:18