Spoločnosť Unilever Slovensko túto jeseň rozširuje svoje portfólio o nový typ margarínu - Heru maslovú.
Na slovenskom trhu bol doteraz pod značkou Hera len jeden produkt - margarín vhodný na pečenie koláčov či korpusov. Unilever Slovensko teraz vyvinul nový produkt pod názvom Hera - maslová príchuť, hodiaci sa nielen na pečenie koláčov, ale aj do plniek a krémov. "Maslová príchuť je medzi profesionálnymi i domácimi pekármi najobľúbenejšia. Klasická Hera sa nepoužíva na prípravu krémov, a preto sme sa rozhodli vytvoriť jedinečný margarín na pečenie s príchuťou masla, vhodný aj do rôznych plniek,” hovorí Renáta Uhrínová, zástupkyňa spoločnosti Unilever Slovensko.
Spoločnosť Unilever Slovensko chce uvedením produktu Hera - maslová príchuť osloviť a získať spotrebiteľov masla. V budúcnosti plánuje komunikovať produkt prostredníctvom nadlinkovej a podklinkovej kampane, a tým podporiť predaj produktu na slovenskom trhu.
Hera je brand s 85-ročnou tradíciou a imidžom experta na pečenie. "Na základe pozitívnej skúsenosti a tradícií predstavujeme novú Heru - maslová príchuť, ktorá je vytvorená kombináciou kvalitného rastlinného oleja a maslovej príchute. Vďaka tomu je výborná do koláčov a krémov, ľahko sa zapracováva do cesta, drží tvar cesta a prináša vynikajúcu chuť. Vo všetkých obchodných reťazcoch ju nájdete v priebehu najbližších dní,"dopĺňa Renáta Uhrínová.
Zdroj: Kuul Fabrik, mia

